Dış ünitesiz klimanın iç ünitesindeki fanı sürekli çalıştırmak.

Cihaziniz yeni nesil degilse dis unitesinde kart yoksa iletisim kurmak gibi bir ozelligi olmaz. Herhangi bir kabloyu sakin kisa devre etmeyiniz. Ciddi sorunlara yol acabilir.

Klimanizin sag tarafinda model etiketi olmali var ise onu resimlermisiniz model uzerinden arastiralim.
sanyo spw-kr124gxh56b
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Slm yilmaz arici dedigi gibi olmaz petek lerin icinde sensör var o sensor soguklugu algilamassa kart uflemeyi keser ve durur oyle degilmi serkan bey iyi calişmalar
 
Slm yilmaz arici dedigi gibi olmaz petek lerin icinde sensör var o sensor soguklugu algilamassa kart uflemeyi keser ve durur oyle degilmi serkan bey iyi calişmalar

Evet dogru o sensor soguklugu hisseder. Ayni sekilde ic unite durur. Bende sizin dusundugunuz gibi düşünmüştüm. ama uyemiz boru icinden soguk su dolastiriyormus. Yani sogukluk var. Simdi sorunu varsa dis unite sensoru yada karti ile alakali oldugunu dusunuyorum.

Ancak su an telefondayim. Ancak pc ye gecince modeli inceleyebilirim.
 
Eklemek istiorum fan durduktan sonra kanatlar da kapaniyor.normalde klimalarda isi sensorleri fani yavaslatir durdurur ama kanatciklari kapatmaz
 
sanyo spw-kr124gxh56b

Bu modeli biraz araştırdım. Çok detaylı bilgi yok. Bir iki sitede dış ünitede elektronik genleşme valfi olduğu yazıyor. Kataloglarda VRF olduğu belirtilmiş. Buda dış ünitede mutlaka kart olacağı anlamına geliyor.

İç ünite dış üniteyi göremeyince sorun başlıyor.

Çalıştırmak için ister manual ister muadil kart takarak çalıştırabilirsiniz.

Üzerindeki orjinal kart sürekli aynı durum meydana gelerek kendini kapatacak gibi görünüyor.
 
Cok tesekkur ederim emeginiz icin. O zaman ben bir tane akilli kart alayim takaym.umarim bu sefer dis unitede motor donmuyor ya da dis unite sensoru v.s yok diye geri bildirim yapip tekrar kapanmaz :)
 
Umit kardeşim sana ancak buşekil yardimci alabiliriz kart kucuk kare capasitor ve fanin. hepsi bi arada olacak şekilde fotolarini cek yayinla biz gorelim onagore bi care buluruz
 
Çok akıllı bir kart almayınız.

Yada size tavsiyem ,

4 kanallı uzaktan kumandalar var. Üzerinde 4 röle vardır. Şu anki kartı söküp bu 4 kanallı uzaktan kumanda alıcısını cihazın içine yerleştirip 3 röleyi fanın 3 kademesi olarak ayarlayabilir daha kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Örnek bir devre,

234436567_tn30_0.jpg
 
Kardeş akilli kart lar 80 _100tl arasidir akilli karrt alacagina bitane seyar vantilator al 75tl
 
Serkan abi umit bey bunu takacak kapasitede degil bunu takacak kapasitede olsaydi kablo lari tesbit eder duz caliştirirdi ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,289
Mesajlar
916,462
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Geri
Üst