Commander SK Sürücüsünün iki hızlı olarak çalıştırılması

dipsit

Üye
Katılım
3 Tem 2008
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
Elimde comander sk mmodel bir sürücü var ve ben bunu ayarladığım 1 nci 2nci 3ncü hızlarda çalıştırmak istiyorum. Dijital girişlerini kullanarak bunu yapabilirim biliyorum fakat beceremedim. Sanırım menülerindeki ayarlar bölümünü beceremedim. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İlk önce commander sk da PR05 paramatresini AV.PR ayarlanması gerekir.Bu şekilde hem potansiyometre hemde preset hızlarla çalışabilir.Bu seçim B7 referans seçim klemensinden yapılır.T4=0 , B7=0 olursa yani bu girişlere bilgi gelmez ise =A1 analog giriş yani potansiyometre aktiftir.T4=0 , B7=1 olursa ön hız 2 aktiftir.(ön hız 2 nin frekans değeri PR19 dan ayarlanır).T4=1 , B7=0 olursa ön hız 3 aktiftir(frekans değeri PR20 den ayarlanır).T4=1 , B7=1 olursa ön hız 4 aktiftir(frekans değeri PR21 den ayarlanır).Bu şekilde 3 adet preset hız seçilebilir.Eğer 4 adet preset hız istenirse PR05 parametresi PR ayarlanmalıdır , burada sadece preset hızlarla çalışabilir pot aktif değildir.Preset hızların ayarlandığı frekanslar pr02 deki max frekansla sınırlıdır.
 
TR IT AC ARIZA KODUNUN ANLAMI NEDİR ARKADAŞLAR
 

Forum istatistikleri

Konular
128,287
Mesajlar
916,448
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Geri
Üst