cofaso 6.2'de yazdırma

idece35

Üye
Katılım
4 Kas 2008
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
39
Cofaso 6.2'de çizdiğim sayfaları pdf olarak kaydettiğimde yazdırdığım sayfalar silik çıkyor.Ayrıca köşeler ve ek parçaları hiç görünmüyor.Sayfaları convertör ile önce world'e,sonra jpg ve html'ye çevirdim ama değişen olmadı.Bilğisini paylaşan olursa sevinirim.
 
Arkadaşlar idece35 arkadaşımın sorununun aynısı bendede var.

Aslında sorun projedeki sembollerin renginin sarı olması.

Bu sembolleri tek tek SEMBOL TASARIM menüsünden beyaz yapıp kaydedersek ,PDF ye çevirince siyah çıkıyor ama bununla uğraşılmaz.

Daha pratik ve kalıcı bir çözüm arıyorum.

<<<<<<<<<<<< teşekkürler >>>>>>>>>>>
 
Arkadaşlar üzerinde hala çalışıyorum.Eğer Cofaso'da çizdiğim sayfayı proğramdan çıkmadan yazdır dersem normal yazdırıyor.Renk siyah çıkıyor.Eğer sayfayı kayıt edipte sonra yazdır dersem problem çıkıyor.Çünkü;pdf dosyaları otomatik olarak renkli kaydediyor.Pdf dosyalarında renk değişikliği oluyor mu?Ben bilmiyorum.Eğer böyle bir yol bulunursa sorun Cofaso'nun dışında hallolmuş olur.Kısacası sorunumuz Cofaso ile değil Acrobat ile.Hepimize kolay gelsin...
 
Bu konu açilalı kaç gün oldu.Bazı arkadaşlar Cofaso için laf söyletmiyorlardı.Kurduk kullanıyoruz ama karşılaştığımız sorunlarla ilğilenen yok.Bir de Cofaso 7 diye reklam yapıyorlar.Pes valla.
 
Buradaki sorunları görüp 7 versiyonunda düzelteceklerdir inşallah.
 
Arkadaşlar ;Sorunu çözdüm.Şöyle yapiyorum.Çalıştığım sayfayı bitirdiğimde yazdır ikonuna tıklıyorum.O zaman sayfayı siyah-beyaz pdf formatında gösteriyor.Sol üstte dosya ikonuna tıkladığımda ''save-copy'' linkine tıklayıp sayfayı yeni isim vererek kaydediyorum.İşte bu sayfayı açıp yazdır dediğimde sayfa yazıcıdan normal çıkıyor.:)
 
benim de yazdır ikonum çalışmıyor, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,001
Kullanıcılar
450,224
Son üye
Emir123123

Yeni konular

Geri
Üst