CESET MOTOR BAĞLANTISI

irfancan

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
65
Arkadaşlar,
Resimde özelliklerini verdiğim motoru haricen kullanmak istiyorum. Bir de, yine aynı resimde şemasını verdiğim, bu motora ait olduğunu düşündüğüm bir kondansatör var. Motorun ve kondansatörün bağlantıları nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
CESET.jpg
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Arkadaşlar,
Resimde özelliklerini verdiğim motoru haricen kullanmak istiyorum. Bir de, yine aynı resimde şemasını verdiğim, bu motora ait olduğunu düşündüğüm bir kondansatör var. Motorun ve kondansatörün bağlantıları nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim. Resimde, kömürlere diye işaretlediğim uçlar motor sargılarından geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16975
motorun adı üniversal motor google de bi ara bağlantısını bulacaksın... yalnız bu motor yüksek devirli çalışır ve yüksüz çalıştırma yakarsın:?

bk~~
 
Evet, hızı 14400 rpm. Google de bağlantısını bulamadım. Yine de teşekkürler.
 
arkadaşım standart uinversal motor baglantısı yastıklardan gelen bir uca fazı ver digerini kömüre bagla diğer kömür ucunada nötrü bağla calışır
 
Teşekkür ederim, hata yapıp motora zarar vermemek için denemedim. Bu nedenle görüş almak istedim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,368
Mesajlar
917,058
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Geri
Üst