Cata CT-9184 Zaman Şalteri Bağlantıları

zaman saatininin kapağını kaldırdığın zaman imleci görcdeksin saat kaçsa imlecin oraya getireceksin hepsi bu sigortanın acık olması kapalı olması önemli değil...
bahceaydınlatma.jpg Dostum çok özürdilerim ben bu işlerden çok anlamıyorum o sebeble ayrıntılı yazma gereksnimi duydum. Ekteki resimde benim sistemi gösterdim burda saati ayarlamak için üst soldaki küçük düğmeyi I konumundan saat konumuna getirip o anki saati ok işaretinin hizasına getirip bıraktığımda saat ayarlanmış oluyor doğrumudur. Daha sonra o küçük dügmeyi aşağı çekerek I konumuna getirip sistemin çalışmasını istedigim saat aralığındaki konumları sola yaslıyorum anladığım kadarı ile ve bu işlemleri yaparken sigorta şalterinin açık kapalı olması önemli degil. Doğrumudur? Teşekkürler yardımların için.
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst