cartel 12000 btü arıza

beytek

Üye
Katılım
14 Haz 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
36
arkadaşlar cartel 12000 btü lük bir arıza ile karşı karşıyayım ilk önce kapasitörü arızalı idi değiştirdim düzeldi bir gün çalışmış normal olarak tekrar arıza yapmış gittim baktım dış ünite fan kapasitörü patlamış 2mf lık olan yine değiştirdim tam bir gün sonra tekrar telefon geldi vede cihazın soğutmadığı vede e5 arızası verdiği söylenildi şimdi arızaya gidiyorum bakalım ne olacak hiç butür arıza ile karşılaşanız var mı?ayriyetten şunu belirtmek isterim ki klimanın olduğu balkon pvc ile çevrilmiş sıcaklıktan yanıyor arıza sebebinin bu olduğunainanıyorum ki olasılık %99
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
öncelikle 35/1.5 kapasitör tak.sonra sistemi vakumla kaçak testine al ardından motorun akımına ve dönüş basıncına göre gaz şarjını yap ve de kesinlikle dış ünitenin hava almasını sağla.
 
kumandayı resetle
 

Forum istatistikleri

Konular
128,474
Mesajlar
917,864
Kullanıcılar
450,426
Son üye
halil_mutlu

Yeni konular

Geri
Üst