Buzdolabı için sürekli güç kaynağı yardım

12 V veya 24 V dc ekovat lar var , elektroniği üzerinde.
Hatta hazır monteli buzdolabı.
Denizciler karavancılar çok kullanır.

Fiyatları oldukça pahalı diye biliyorum hocam. Fiyat hakkında sizin bilginiz var mı?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Marka ve büyüklüğe bağlı .
500 ~~ 1000 arası.
Emniyet katsayısı yüksek işlerde sorun değil.
Ben olsam çift sistem kullanırdım.
Biri şehir şebekesinden beslenen diğeri doğrudan aküden beslenen bozulmayan hareketli ve elektronik parçası az olan arıza ihtimali en az bir şey , mesela Peltier.
Bozulmayan bir şey var mı ? ya lazım olduğunda aküler tırtlarsa.
Bisiklet ve dinamosu olabilir..
PC gibi enerji kesilince anında işi biten bir şey değil buzdolabı.
Öyleyse jeneratör daha mantıklı.
Elektronik güvenilir bir şey değil. hele ki smps ler.
Çindistanlılar sağ olsun 150 TL ye 800W ..

Paranoyanın sınırı yok.
 
@kaygısız çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Buzdolabın markası Arçelik marka bilgileri şöyledir:
Güç: 180 W
Akım: 1.00 A
Diye yazılıdır.

İhtiyacım elektrik kesildiğinde buzdolabı çalıştırsın diye istiyorum.
bu konuda bana yardımcı olabilr misiniz? ne almam gerek? hangi ups? batarya daha almam mı gerek? ve onların montajı kolay mı? al tak çalıştır şeklinde mi? yada nasıl?

Gücünüz belli süresini tespit edip batarya kapasitesini seçeceksiniz. 30 dakika yeterli ise 2 adet 12 volt 7 Ah batarya kullananları seçebilirsiniz. Daha uzun süre isterseniz aynı oranda kapasiteyi yükseltirsiniz. Çok önemli ise ve uzun süre gelmiyor ise maliyete bakılmaz. İhtiyacınıza göre batarya alırsınız ama öncelikle buzdolabı çalıştıracağınızı söyleyip çalıştırmaz ise iade şartı ile alın. Sorun çıkarmıyor ise ilave batarya ile süreyi uzatırsınız. Kapasite tercihinde yardımcı olurum.
 
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim. bana gösterebileceğiniz ürünler var mı? süreye gelince 4 saatlık birşey yeterl, olacak. burdan yada özelden bana link verirseniz çok sevinirim.teşekkürler
 
1kva lik ups ve 24 volt ise 2 adet 12 volt 60 ah (en az) akü işinizi görür. Güç yüksek gibi görünsede kompresörlü sistemlerde 3 - 5 kat ilk kalkış akımları oluyor bunu desteklemesi gerekir. Batarya da yüksek gelmesin artmadan yetmez kaidesini unutmayalım deşarj hızlı olacağından batarya kapasitesi düşecektir. Ayrıca durup kalkmalar da tüketimi arttırırlar. Buzdolabı sinüs gerektiriyormu bilmiyorum deneyen varsa açıklar bizde öğreniriz. Sinüs olursa tabiiki sorun çıkarmayacaktır ama fiyatları biraz daha yüksektir. 2 akü ve bir ups 1000 liraya yaklaşabilir.
 
[MENTION=51479]kaygısız[/MENTION] çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Buzdolabın markası Arçelik marka bilgileri şöyledir:
Güç: 180 W
Akım: 1.00 A
Diye yazılıdır.

İhtiyacım elektrik kesildiğinde buzdolabı çalıştırsın diye istiyorum.
bu konuda bana yardımcı olabilr misiniz? ne almam gerek? hangi ups? batarya daha almam mı gerek? ve onların montajı kolay mı? al tak çalıştır şeklinde mi? yada nasıl?

yaklaşık 8 saat çalıştıra bilecek ürünler var birde 1 kw olan usp o buzdolabını çalıştırma herkez bilgi sahibi ola bilir ama arkadaşlar yanılmasınlar lütfen demaraj akımı o ups'ye uygun olmaz eczanelere birçok uyğulama yapıyorum yaklaşık başlanğıç süresi 4 saat süre müşteriye göre değişiyor 8 saat isteyen bile oluyor

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010689672886
yolladığım link baka bilir uyğulama göre bilirsiniz en güvenilir şekilde ve uzun ömürlü olarak kullana bilirsiniz
saygılar
not : online ups ' ler 4 saat veya 8 saat gitmez gidecek olan varsa göstersin :)
kimse kimseyi kandırmasın
her yılda bir akü değişimi ve süre kaybı yaşanır
bunları çözdükten sonra desinler bizde bu var diye
 
Uygulama yaptığınıza göre bilirsiniz. Ups çalışma süresi akü kapasitesine bağlıdır. Süreyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Ups sürekli çalışma maksimumlarını aşmadığınız sürece sorun çıkarmayacaktır.
 
Tamam şöyle yapalım ozaman teklif işteyin 300 watt buzdolabı için ve 4 adet pc için bir teklif yapın ve bunun enerji olmadığında 2 yıl boyunca kayıp yaşamadan 8 saat boyunca desteklemesi için isteyin birde buna garanti isteyin bakalım ne diyecekler
ya riske girip teklif verecekler yada bizde böyle bir ürün yok diyecektirler
 
Konuyu saptırmayın buzdolabının gücü belli çalıştırma süresi belli verdiğim örnek yetersiz ise yetmeyeceğini söyleyin. Tekrarlıyorum biliyorsanız olmayacağını belirtirsiniz. 1000 kva ups ve 2 adet 12 volt 60 ampersaat akü 180 vat buzdolabını 4 saat çalıştırırmı çalıştırmazmı. Soru basit değilmi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,281
Mesajlar
916,414
Kullanıcılar
450,112
Son üye
ahmetinar06

Yeni konular

Geri
Üst