bosch maxx6 e2 hatası veiyor.

h akkoca

Üye
Katılım
25 Eki 2009
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
51
Konum
kayseri/pınarbaşı
slm arkadaşlar bosch maxx6 e2 hatası veriyor.
ben tamirciyim.lakin bu arızayı yeni gördüm.
yıkama motoru sağlam.hata resetleme nasıl oluyor.
saygılar.
 
Selamlar. E2 = Aquastop arızası anlamına geliyor. Bende sizin yazdığınızı görüp merak ettim bir sitede E2 nin Aquastop arızası olduğu yazıyor. İyi günler.
 
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/profilo-cm1000-ctr-model-Çamaşır-makinası-e2-arızası.58133/

http://waterheatertimer.org/pdf/E2_error_code_troubleshooting-Bosch2.pdf



https://errorcodespro.com/bosch-washing-machine-error-codes-e02-e13-e17/

Hata kodu E02 veya E2
Bosche ön yüklemeli çamaşır makinelerinde hata kodu E02 veya E2 genellikle makinenin su kaynağıyla ilgili bir sorunu gösterir.
Makine, yıkama döngüsünü başlatmak için kendisini su ile dolduramayacağını veya makine su ile dolabildiğini algıladığında, makine sürecin iç tahsis edilen süreden daha uzun süre aldığını ve böylece hata üretiyoruz.
Bunun birden fazla sebebi olabilir, ancak muhtemelen , çamaşır makinesine giren su basıncının çok düşük olması ya da çamaşır makinesine giren su olmadığı anlamına gelmektedir .

Hatanın kaynağını bulmak için önce evinizin ana su basıncını kontrol etmek isteyeceksiniz; büyük olasılıkla , arızanın evinizde daha genel bir sorunun sonucu olmadığından emin olmak için çamaşırhanenizin yakınındaki en yakın musluğu kontrol ederek .
Evinizdeki su basıncının beklediğiniz gibi olduğunu fark ederseniz, dikkatinizi makinenin kendisine çevirmelisiniz.
E02 hatasını gidermek için öncelikle makineye su girişi açık olduğundan emin olmanız gerekir. Durumun böyle olduğunu tespit ederseniz, su hortumunun kendisini kontrol etmeniz, hortumun bükülmüş, bükülmüş veya hasar görmemesine dikkat edin.bir bakıma suyun çamaşır makinesine girmesini engellemek için kurulum sırasında.
Durum buysa (yerde olası bir su havuzundan ayrı olarak) su giriş kablosunu değiştirmek isteyeceksiniz. Kablonun bükülmediğini veya herhangi bir şekilde sökülmediğini görürseniz ve bu yine de sorunu çözmezse, bir sonraki kullanımda su girişi süzgecine bakmanız gerekecektir çünkü makine kullanıldığında tıkanmış olabilir.
Bunu yapmak için, su hortumunu makineden çıkartmanız ve kaynağında bulunan küçük plastik süzgeci çıkarmanız gerekecektir. Plastik süzgeç tutup çıkarmak için bir çift iğne burunlu pense kullanmanız gerekebilir. Bunu yaparken, dikkatli olun, zira o anda su hortumunda bulunan herhangi bir su sızıntı yapacaktır. Şimdi, herhangi bir pisliği durulayın makineyi işlevselliğe döndürmek için süzgeçte toplanmış olabilir.

http://www.topshelfspares.com.au/forum/bosch/5-bosch-washing-machine-error-codes
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst