Boch maxxx wfo 2062tr temiz yıkamıyor arızası

arkadaşım makinanın arızası hakkında bir şey diyemem ama yıkama hakkında kendi uyguladığım tekniği
sizlerle paylaşmak isterim gayet güzel sonuçlar alıyorum .makinaya çamaşırı koyup çalıştırın suyu alsın, ısıtsın, su ısındıktan sonra makinayı kapatın sıcak su soğuyuncaya kadar veya biraz daha uzun bir süre sonra makinayı baştan yeniden çalıştırın özellikle beyaz çamaşırlarda bu şekilde yıkama yaparsanız ve birde çamaşır suyu kullanırsanız çok güzel sonuç alırsınız. bende bu şekilde yaparak sonuca ulaştım. selam ve dua ile :)
 
Son düzenleme:
Normalde elektrik kesilip geldikten sonra siz hiç ellemediğinizde makine kaldığı yerden devam etmeli. Belki program başında gittiğinden başa alıyordur.

Bosch Maxx'larda yıkamama şikayeti çok. Bunun sebebi makinenin yanlış kullanılmasıdır. Normalde makinenin programları 5kg ve daha az, az kirli çamaşıra göre ayarlı %60 civarında hızlı programlardır. Makine 25dk kadar yıkar, kalanı durulama ve sıkma ile geçer. Haliyle iyi yıkayamaz. Tam kapasiteli dolumlarda mutlaka yoğun yıkama tuşuna (T-Shirt sembollü tuş) basılmalıdır. Bu tuşa basıldığında makine 6kg kapasite ve normal kirli çamaşırlar için uzun ve tasarruflu programı devreye sokar. Makinenizi tam doldurduğunuzda veya kirli çamaşırlarda mutlaka yoğun yıkama tuşunu kullanarak süreyi uzatınız.

Çoğu kullanıcı kullanma kılavuzunu hiç okumadan makine kullandığı için maalesef mağduriyet yaşıyor.
 
bosch wfo 2070 çamaşır yıkama yapmıyor ve sıkma bile çalışmıyordu durumu ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz memnun olurum:)
 
motor kömürleri bitmiş olabilir.kontrol ediniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,278
Mesajlar
916,394
Kullanıcılar
450,104
Son üye
MUGEN SARS

Yeni konular

Geri
Üst