Birşeyler yazmak zorunda değiliz.

testcimurat

Katılımcı Üye
Katılım
24 Mar 2010
Mesajlar
619
Puanları
56
Forumları okurken can sıkıcı bazı durumlarla karşılaşıyorum. Nacizane arkadaşları biraz uyarayım dedim. Dikkate alınırsa formun çokdaha faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca forum daki diğer arkadaşlarda fikirlerini ekleyebilirler.

1) Bazı arkadaşlarımız 3-5 tane ingilizce kelime yazarak çok bilgili olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar. Buna hiç gere yok. Çünkü sahip olduğumuz bilgi başkalarına aktarabildiğimiz kadardır. Hiç kimsenin anlamadığı bilgiler anlam ifade etmez.

2) Bazı arkadaşlarımız konu hakkında bilgileri olmamasına rağmen fikir yürüterek olması gerektiğini düşündükleri sanki teknik olarak öyleymiş gibi yazıyorlar. (elbetteki fikirler yazılabilir ama bunun teknik bilgiye dayanmadığı bir fikir olduğu açıkca belirtilmeli)

3) Kullanıcılar sıkca polemiğe giriyor . Buda ilgili konuda onlarca mesaj oluşmasına neden oluyor. Dişe dokunur bilgiye ulaşmak için gereksiz pekçok yazıyı okumak zorunda kalıyoruz.

4) Bir konuda paylaştığımız bir yazı yazılmışsa aynı yazıyı tekrar yazmanın anlamı yok. Yazıyı yazan arkadaşımıza teşekkür etsek yeterli . Böylece kaç kişinin aynı fikirde olduğunu görebileceğimiz gibi konu gereksiz tekrarlarla doldurulmamış olur.

5) Birde sırf yazmış olmak için yazanlar varki . Ne kendilerine nede başkalarına faydaları yok. Uyarılarıda dikkate alacaklarını sanmıyorum.

Sıkıcı olduğumun farkındayım ama aradığım bilgiye yüzlerce gereksiz yazı içinde ulaşamadığım için az biraz kızgınım. Umarım kusura bakmazsınız.


Kolay gelsin............
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
testcimurat,
dediğin konuda çok haklısın. bu dediğin sadece burada değil aslında bütün internet için geçerli. o kadar çok gereksiz bilgi var ki istediğin bilgiyi bulmak gerçekten zor oldu. aslında bu gereksiz bilgileri birlerinin filtreliyor olması lazım.
örneğin yan keski yazıyorsun. bir sayfa açıyorsun adam sadece aranacak bütün kelimeleri koymuş sayfaya sadece insanlar girip baksınlar diye. gerçekten sinir bozucu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,185
Mesajlar
915,695
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst