Bedava enerji olayı mümkün mü ?

Yerçekimi ve sürtünme olmazsa mümkün yanı yoksa sonsuz devirde dönen birşey olamaz bir sure sonra havaya sürtünerek durur
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kayıp kaçak bedelinden gördüğüm kadarıyla mümkün :)
 
3Boyutlu yazıcılar çıktı mertlik bozuldu örneğin bazı denemeler ve sonuçları:



Sonuçta dünyadaki bütün devinimler şu anda bildiğimiz kadarı ile güneşe bağımlıdır onun etkilediği sistemlerden faydalanmak gerekli diye düşünüyorum.
 
bende inanmıyorum böyle bişey olduğuna sanal ortamda meşhur bir dolandırıcı var Kubilay barlas adam benide faceboktan ekledi kabul etmedim. sakarya belediyesini dolandırmış Google yazınca adam hakkınd aherşey çıkıyor lise mezunu adam mühendisim diye belediyeye işe girmiş...
 
Bence mümkün çünkü bu enerji yoktan var edilmiyor manyetik alan gücüyle çalışıyor!Bir mıknatıs başka bir mıknatısı itebiliyor veya kendine çekebiliyor!Arada sadece manyetik güç var ve bazı mıknatıslar o kadar güçlü ki bir insanın gücü iki mıknatısı birleştirmeye veya ayırmaya yetmiyor!Bu bahsettiğim mıknatıs bir avuç kadar bu mıknatıstan yüzlersecesini bir açıyla dizip arasına koyacağımız döner bir parça pekala eelektrik üretebilir ve hatta dönme gücüyle bir mili çevirebilir!Ama atılan taş ürkütülen kurbağaya değer mi bilemem!
Çünkü hepimiz biliyoruz güneş ve rüzgar enerjisinde maliyet hesabı yaparken ne kadar zamanda kendini telafi ettiğine bakarız!Böyle bir sistem kendini 100 yılda telafi ediyorsa değmez ama bu maliyetin yüksek olması da manyetik güçle elektrik üretilemeyeceği anlamına gelmez!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst