Bariyer Devresi Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ben dişlek motor pil alırım. Sorun değil. o cd dvd romun anıları var.
hocada kabul ederse hep beraber yaparız :)
teşekkür ederim... çok iyisiniz!
 
oğulcan bir işte başarılı olmanın temeli o işe aşık olmaktan geçer.
Bilgisayar ilgi alanın iyi güzel peki neden? oyunlar yüzünden mi? Yoksa bu yaşlarda revanşta olan hackerlık merakımı hangisi? Birde diğer taraftan düşün acaba ne kadar rakibim var benim pc sektöründe diye. ben cevap vereyim milyonlarca!!! ekmek yiyemezsin pc den ama bu işten yersin. sen kendini derslerıne ver en ıyısı... ;)
 
hakLısınız gerçi. Herneyse ben konuma giriyorum. Hoca ile görüştüm o proje olmaz dedi ve kendisi araştırmış bir proje. Herkese araştırmış ve flash belleklerine çekti. Malzeme listesini istedi. Aşağıda ki resimlerdeki şemaların malzeme listesini söyler iseniz süper olacak :)

TeşekkürLer.
 
Yardım eden yok mu yaaaa
 
vermeden almak isteyen hocalarınız, onları doğru dürüst kontrol etmeyen ve beslemeyen devlet de suçlu. siz şimdi derslerden geçme telaşındasınız ama sonra sizi mezun edip yetki de verecekler ve bizim bilgimizle (birşey bilmeden ve hatta sevmeden) bizi işsiz bırakacaksınız. ben ne anladım ki bu işten?

gelecekteki kaybımı(zı) şimdi karşılayın, sizin yerinize devrenizi (ve hatta ödevinizi) yapıp (ve anlatıp) verelim.
 
kollu barıyer sıstemı yapıyorum:S devreyı yaptım ancak kumanda devresı ve elektrıkdevre seması lasım .yaptıgım sey maket .okulda hoca odev olarak verdıı. guc kaynagı ve 3 adet role kullndım . rolelerden bırı sensor yanı emnıyet fotoselının rolesı ıkı buton var .

yukarı butonuna bastıgımda yukarı kalkıcak .durucak .asgı butonuna bastıgımda da asgı ınıp durucak ancak asgı ınerken elımızı uzatdgmzda barıyer kolu tekrar yukarı kalkıcak emnıyt fotoselı oldgu ıcın .. devre bu basıt ıkı buton ıle asgı yukarı yapıcambırde emnıyt fotoselı var ıste yardımcı olursanız sevınırım acele bıras :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,368
Mesajlar
917,061
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Geri
Üst