Bant Sistemi

gpar

Üye
Katılım
27 Ağu 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar arkadaşalr
Benim sizlere danışmak istediğim bir konu vardı ben bitirme projesi olarak bant sistemi tabanlı bir proje alacağım ancak bu bant sisteminde kaç wattlık bir konveyör kullanmam gerektiğini ve bunların sürücüleri ile beraber bana kaça mal olacağını bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bant sistemi üzerinde en fazla 3-5 kg lık bir nesneyi taşımak istiyorum ban buna göre bir servo motor ve sürücüsünün fiyatını söyleyebilirmisiniz ve ben bu servo motorların 2. ellerini bulabilirmiyim ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
neden servo motor? hassas uygulamanızmı var.çüki pahalı bir uygulama.eğer ac motor ve sürücü olsaydı 1m2 başına band fiyatı 3000tl civarındadır.
 
İlgilendiğin için teşekkürederim arkadaşım ,hassas uygulamalarımız yok zaten ben bu projeyi bitirme ödevi olarak almak istiyorum ve dediğiiz gibi yaptığım araştırmalarda servo motorlar ve sürücülerinin bir öğrenci için çok uçuk noktalarda olduğunu gördüm hocamla konuştuğumda ise bunu redüktörlü asenkron motor kullanmamızı önerdi ve zaten labaratuarda asenkron motorumuz var sadece redüktörleri bi araştır dedi acaba bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz,yani bir asenkron motor için nasıl bir redüktör yaptırabilirim ve kaça mal olur gibisinde...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst