bıçaklı sigorta

abı_hayat

Üye
Katılım
7 Ağu 2010
Mesajlar
68
Puanları
1
arkadaşlar bir bıçaklı sigorta düşünün atmış ama üzerinde kaç amper olduğu yazımıyor bunun değerini nasıl öğreniriz bunun bir yolu varmı yardımcı olursanız sevirim teşekkürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Gardaş savaştan kalma ve daire işi değil bir fabrikada bunlar..
 
Gardaş savaştan kalma ve daire işi değil bir fabrikada bunlar..
O zaman işiniz basit değil . Kesite bakarak da sigorta seçmeye kalkmayın , zira gerilim düşümü yüzünden kesitin büyük seçilmiş olma ihtimali var . Plan proje olmadan bu işin içinden çıkmanız zor .
 
Son düzenleme:
Sigortayi söküp kesiti kumpasla ölçerek bulamazmiyiz
 
Biçaklı sigortadan hemen sonraki sigortaya bakın kaç amper yazıyor? Yazıyorsa onun bir üstünü seçebilirsiniz. Örnek: 63 A ise 80 A seçebilirsiniz. Bu bıçaklı sigorta ana kolondan gelen hatta mı bağlıdır?
 
Bu bicakli sigortalar elektrik indiksiyon ocaklarinda bagli hindistan mali digerlerinde de hic yazmiyor bakmadigim yer kalmadi kara kutu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,350
Mesajlar
916,917
Kullanıcılar
450,202
Son üye
fredyss1

Yeni konular

Geri
Üst