arçelik 6240 s ısıtmıyor

takkel

Üye
Katılım
18 Ocak 2017
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba değerli ustalar. evimizdeki bulaşık makinesi aniden su ısıtmamaya başladı. yaptığım araştırmalar neticesinde 3 sebebi olabilirmiş.

1-ntc

2-röle

3-rezistans

şimdi kartı söktüm kartın üzerindeki rölelerden birinin yan tarafı hafif erimiş sanırım sorun röle
bulunduğum yerde parçayı bir türlü bulamadım. bu kart üzerindeki röle-kondansatör(tüm kondansatörler) parçalarını temin edebileceğim yer var mı? birçok siteden aradım bulamadım(bluemavi-dirençnet-hafton gibi) lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
 
3 parca değişirse sorun ortadan kalkar
1.5 uf 275 v
12v 10 amp role
47 nf 275v
fiyatı 4.6 dolar=bugünkü kurla17.50tl+ kargo
 
Ustam parçalar sizde mevcut mu? Nasıl alabilirim aydındayım ben
 
hangi şehirdesiniz ?
parcalar mevcut, ama bazı şehirlere kargo bedelleri yüksek gidiyor kargo firmaları ile iletişime geçin uygunsa bensize yollayayım
 
Aydın sökedeyim siz nerden göndereceksiniz
 
sayın Ali usta sayesinde makineyi çalıştırdım. Sağol varol Ali usta
 
Merhaba Arkadaşlar,,,

Benimde Beko D2 3001 S bulaşık makinam var,,, makinam ilk önce su kaçırıyordu sonra çalışırken bir duman ve koku geldi,, söktüm makinayı tahliye motoru yanmış, tahliye motoru ve su taşıma sayacını değiştirdim,,, makina şimdi çalıştırdığım zaman suyu alıyor ve tahliye ediyor, yıkama ışığı yanıyor ancak yıkama yapmıyor, içine su atıyorum onuda tahliye ediyor,, diğer kontrol edilebilecek yerleri kontrol ettim sorun yok gibi, ön paneli söktüm kart üzerinde yanan bi yer yok,,, yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum,, şimdiden teşekkür ediyorum... Ayrıca siteye yeni üye oldum, çok güzel ve faydalı,, çalışmalarınızda başarılar diliyorum..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,668
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst