800 metre mesafeye görüntü aktarımı

@by lent hocam usb yok monitörde.benim düşündüğüm aslında ethernetle taşımak deil vga'yı ethernete dönüştürcem .ethernetide fibere dönüştürüp 800 metre mesafeye taşımak. ordada fiberi ethernete dönüştürüp ,ethernetide vga'ya dönüştürdükten sonra monitöre vereceğim.görüntü kaybı olurmu acaba ?Bundan emin değilim.
 
biraz geç kalmış olabilir. Ancak konu ilginç olduğu için yazmak istedim. Öncelikle fiber ile her türlü sinyali istediğiniz mesafeye sorunsuz taşıyabilirsiniz. Mesafe kısa olsa dahi singlemode fiber içeren kablo kullanız band genişliği limitlemesini geçmeniz açısında faydalı olacaktır. Gelelim nasıl yapacağınıza öncelikle siz video sinyalı taşıyacağınız için kullanacağınız ürün Fiber To Vga converter olacaktır. bu üründen bir çift olarak kullanmalısınız.
Yani vga girişi olan ve fiber çıkışı olan bir cihaz dan 2 adet kullanıp konuyu çözeceksiniz.
 
kardeşim bahsettiğin mesafede hava şartlarını da hesaba katarak çalışın wireles yada rf bu durmda ne kadar faydalı olur ama yine de en güzeli fiber gsm sisteminde bulunan fiber dönüştürüceler kullanın huawey en güzeli gsm de 2g 3g bu şekilde verilmekte...
 
Avmlerde ekranlara görüntü vermek için de aynı sistem kullanılıyor biz 1kac kez kablolama yapmıştık VGA over fiber veya hdmlbover fiber cihazları var terminasyon yapıldıktan sonra görüntü çok net sorunsuz izleniyor uptech marka vardı böle bibcihaz
 
Bir adet Raspberry Pi alınır. Teamviewer kurulup görüntü canlı alınır. Bu görüntü de istenenen uzak monitöre HDMI ile aktarılır..

Syg.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,671
Kullanıcılar
449,945
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst