3x220V ve 3x380V

Mitsubishi servo sürücülerde(her modelde değil tabiki) besleme 3~220V şeklinde ya da 1~220V şeklinde bağlanabiliyor. Ama dediğim gibi her model için geçerli değil. O yüzden ürün hakkında bilgi sahibi olmak lazım.
değil değil :)
Sohbet ilginçleşiyor. 🙂
erhan hocam sohbetin ilginçleştiği bişi yok
burda insanlara hayatta parayla alınamayacak en değerli şeyleri zorla vermeye uğraşıyoruz.
1- zaman
2-bilgi ?
peki neden ? insan en değerli iki şeyini veriri acaba ?
1 kafası çalışmıyordur ? - hayır az bişi çalışıyor
2- boş beleş aylağın tekidir ? hayır - dünya kadar işimiz var farkındaysanız mesajları sabah 5 te 6 da yazıyorum kalkınca
3 -hava atmaya uğraşıyordur- ne olacak kalkar 2 el briç atarım 2 bord satranç oynarım daha iyi değilmi.
yada burada biz yarışmacıyızda önümüzde buton var basıyoruz 10.000 tkmi kazanıyoruz ..

daha bu soruyu soran birinin invertörle uğraşması sizce acaip ilginç bir olay değilmi?
depremden sonra kafayı kırdık ellam belkide ondandır ..
öle yoldan geçiyordum benim her adanaya giderken uğradığım çay içtiğim tesise uğrar gibi kontrol kalemine uğruyayım nasılsa burda boş beleş bir sürü adam var illaki javsın biri atlar .. ..
böle bir dünya yok gideceksin makinenin başına uğraşacaksın çözemezsen yardım isteyecen edebi muhaşere ile yardım etmezsek öle gelecen ne dersen de haklısın ..
yoldan geçiyordum sorusu bu . çay içmeye uğradım kamyoncuylada muhabet olsun abi kaç lira yakar intercolerli sizinki after colerlimi? hiç kullandınmı kaçış rampasını hakkaten işe yarıyormu ..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,225
Mesajlar
915,939
Kullanıcılar
450,017
Son üye
melike.gkck1

Yeni konular

Geri
Üst