300A 35ohm akım trafosu

saruoglu

Üye
Katılım
18 Tem 2012
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
42
herkese hayırlı günler
üstalarımbizim 4 adet güç kaynağımız var. bunlardan bir tanesinin akım tarfosu arızalandı. ürünü türkieyede bulamadık. imalat firmasıda mesajlara cevap vermiyor. bu yüzden güç kaynagımızı kullanamıyoruz, kullansakta akımı ölçemiyoruz. bu ürün yerine kullanabileceğimiz başa bir ürün olabilirmi. size resimlerini yolluyorum. fikri ve bilgisi olup paylaşan herkese şimdiden teşekkürler
VVak6q.jpg
8gZV2V.jpg
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Yurt dışından temini mümkün ticaret sitelerine bak.
 
Bulamadım çok yere baktım. Yada yanlış yerlere baktım sanirim
 
300A 35ohm bunu yapıştırıp aratmak yetiyor, gerçi gümrük limitini aşar vergi tutarı da eklemek gerekecek sonuçta şirket olarak alacaksın.
 
Öylede baktım simdi yine bisey çıkmadı. Current transformer diye arattim yine bulamadım. Anlamıyorum ki bi benmi arıyorum bu şeyi. Size zahmet vermek istemiyorum ama siz bi bakabilir misiniz. Belki terimleri yanlış yaziyorumdur ben.
 
urunu 5 yil icinde almissaniz size tedarik etmek zorundalar hakkinizdir, hatta mahkemeye bile basvurabiliyorsunuz sanirim. ki tuketici haklari da sizin arkanizdadir. sert cikin. donus yapmak zorundalar.
 
@yolgezer74 makina 86 model yani öyle bir şansımız yok
@by lent o şekilde baktım ama bulamadım
 
gecmis olsun o zaman. diyecegim ama aldiginiz tarih onemli aslinda.
ne ise ins bulunur,volmadi bobin ustalari da sarabilir sanirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,382
Mesajlar
917,146
Kullanıcılar
450,263
Son üye
gerdani

Yeni konular

Geri
Üst