3 Axis Step Sürücü(Mikro Step Özellikli)

Evet arkadaşım eynen dediğin gibi.Daha önce bir devre yapmıştım ama çalıştıramadım.Sanırım o sırada portun 2. pinine zarar vermişim. Ama 2. pini 16 ya çekerek sorunu çözmüş oldum.Devre çalışıyor fakat boşta iken motorlara gereksiz elektrik gidiyor ve ısınmasına sebep oluyor.Oda programdan kaynaklıyor diye düşünüyorum.Devre güzel çalışıyor. Yapacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
 
Sistemi tamamlayan arkadaşları ben de tebrik ediyorum. Ancak çalışan halinin bir videosunu koysanız da yapmak isteyenlere ilham verse, tadından yenmez.
 
Teşekkürler arkadaşım en kısa sürede viddeo yayınlayacağım.
Kolay gelsin.
 
3300uF lık kondansatörlerin +çıkışları birbirine bağlanmamış bu nedenle ta8435lerden 2 si beslenemiyor ve çalışmıyor,ayrıca motorlarda dönmüyor devrede eksikler var malesef
 
konu yarıda kalmış. son durum nedir devre ile ilgili??
bazı arkadaşlar devrede hata oldugunu soyluyorlar bazıları da çalıştırdıklarını söylüyorlar. biz kime inanıcaz :D

en iyisi çalıstıran arkadaşlar biran önce video eklesin
 
Şu an iti bariyle bir hata yok tur yeni link ekendi 1. mesaja ordaki pcb yi indiriniz.
 
emeği geçenlere teşekkürler.yanlız benim aklıma takılan bu devreye 4. yada 5. eksen için bir ekleme yapılıp yapılamayacı ile alakalı...
 
Arkadaşlar 26. mesajdaki link silinmiş ve 30. mesajdaki linkte "Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information." hatasını veriyar acaba en sağlam ve sorunsuz pcb hangisi ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,331
Mesajlar
916,753
Kullanıcılar
450,173
Son üye
selmantufekci

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst