2011 Dikey Geçiş Sınavına Hazırlananlar...

arkadaşlar bende hazırlanıyorum
 
bende hazırlanıyorum şuan. Arkadaşın dediği gibi Tasarı bu konuda uzman. Bende Tasarıya gidiyorum. Hemde Tuzla dan kalkıp Kadıköy'e gidiyorum..
 
Arkadaşlar hedefleriniz hangi üniversiteler peki :)
 
dgs de rekabet arttı artık müh için nerdeyse ful yepmak gerekiyo bende 2011 için dersaneye gitcem
 
Arkadaşlar ben 2009 DGS'yle Ktü Elektrik Elektronik müh. bölümüne dikey geçiş yaptım.Dgs hakkında aklınıza takılan bişey varsa yardımcı olabilirim.
 
bende hazırlanıyorum :) evde kendim çalışıyorum
 
ben de kocaeli üniversitesi gebze myo mekatronik(iö) okuyorum.1.sınıfım. ve inşallah 2.sınıfa geçtiğimde 2.yılımın 2. döneminde kadıköyde tasarı dersanesi var oraya gideceğim!!!orası bayağı iyiymiş!!!bu arada DGSzaten zor bir sınav değil(bence).çünkü az bir konu var diğer sınavlar gibi değil.
 
Öncelikle çalışan arkadaşlara kolay gelsin diyorum. :)

DGS zor bir sınav değil evet haklı olabilirsiniz.Fakat DGS'yi sadece sınav olarak değil süreç olarak düşünmek gerekir.Kontenjanların azlığı ve talebin çokluğunu düşündüğümüz zaman sınav bir anda kolay olmaktan çıkıyor.İnsanlar kazanmayı 0,05 puanlarla kaybediyor.Sınava giren kişi sayısı her yıl artıyor.Özellikle makine,inşaat,bilgisayar ve bizim bölümde küsüratların çok çok önemi var.Aobp diye bişey var mesela.Eğer Aobp'niz düşükse yarışa geriden başlıyorsunuz.Ben çok gördüm Aobp si düşük diye çok iyi netler yapıp iyi bir üniversite yerine biraz daha alt seviye bi üniversiteye giden.
Yani kısaca bu sınava kolay diyebilmek için birincisi Aobp nizin yüksek olması ikincisi alt yapınızın sağlam olması gerekir.Bu ikisi sizde varsa sınav size kolaydır.
Umarım anlatabilmişimdir.
Herkese başarılar :)
 
2011 DGS ye bende giricem söylendiği kadar zorluyacağını düşünmüyorum çıkmış sorularıda inceleyenler bilir sorular basit tek problem zaman, bunun içinde çok soru çözmek gerek. hepinize şimdiden başarılar arkadaşlar umarım herkes istediği yerde olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,231
Mesajlar
916,001
Kullanıcılar
450,026
Son üye
Aliosmaninan

Yeni konular

Geri
Üst