2000 kva trafo yardım edebilecek var mı?

ana bara seçinini öğrendim sagul yardımın icin bilmeyen varsa google sorsun

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
merhabalar.. ben üniversite öğrencisiyim. elektronik okuyorum.. elektrik elektronik tesisat dersim var ve hocamız pek birşey anlatmadan bizlerden projeler istiyor. hocamız bizden; 2000 veya 2500 kvA lık örnek bir trafo projesi istedi. lütfen yardım edin. yoksa mezun olamayabilirim. yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim. pazartesi günü teslim etmem gerek...

yardımcı olacak yok mu acaba..? lütfennnnn...

Anladığım kadarıyla bu iş gerçekte yapılacak bir iş, ödev falan değil. Eğer öyleyse şahsi fikrimi söylüyorum bu şekilde iş yapmanız çok trajikomik. Neden herşeyi kendiniz yapmak zorundasınız, siz kendi uzmanlık alanınızla ilgili çalışmalara devam etsenizde bu işi bilen birine tabi ücreti karşılığında havale etseniz çok kolay olmazmı?
Ordan bakınca bir trafo postası projesi pil ile led yakmaya mı benziyor?

Ben şahsen Ankara'da yaptığım işte söylediğim gibi yaptım. Gerçekten bu konuların uzmanı olan bir firmaya dedimki işim yaklaşık bu yeri bu al ve bunun projesini Enerjisa'dan çöz.
Sağolsunlar kolaylıkla hallettiler, para kazandılar bende yırtınmamış oldum. Bunları yazarken nerdeyse 20 yıldır orta gerilim sistemleri ile uğraştığımı belirtmeliyim. Proje-Enerjisa, şartları, formatları başka şeyler.

Yargı olarak algılamayın, benim şahsi kanatim, bence herkes bildiği işi yapmalı.

yardımcı olacak yok mu acaba..? lütfennnnn...
yardımcı olacak çokta sorunuzu net anlaşılır şekilde tekrarlarsanız buradaki herkez yardımcı olur en azından enerji musadesini eklerseniz çözüme hemen ulaşılır iyi çalışmalar

yardımcı olacak çokta sorunuzu net anlaşılır şekilde tekrarlarsanız buradaki herkez yardımcı olur en azından enerji musadesini eklerseniz çözüme hemen ulaşılır iyi çalışmalar

ya benim alanım olmadığı için yabancıyım.. ben elektronik öğretmenliği okuyorum. sadece bir dersim bununla ilgili ve hocanın benden istediği şu; 2000 veya 2500 kvA lık örnek bir trafo projesi istedi. nasıl birşeydir bilmem sadece herhangi bir 2000 veya 2500 kVA lık bir trafo projesi arıyorum inanın ticari felan değil sadece bir örnek proje. 4. sınıftayım ve bu dersi hoca hiç anlatmadı sadece mezun olmak istiyorum. bu dersi geçmem lazım. umarım yardımcı olursunuz ve umarım anlatabildim..! kusura bakmayın konuyla ilgim olmadığı için size net bir bilgi veremiyorum..

Forum istatistikleri

Konular
129,664
Kullanıcılar
452,354
Son üye
brkcmn

Yeni konular

Geri