2 yıllık bu bölümlerden hangisi sizce ?

Biyomedikal veya kontrol & otomasyon bölümü bence.Her ikisinde de bolca ekmek var,kolay kolay (Bilerek,isteyerek de çalışılmadıkça,iş bulunduğu halde) aç da kalınmaz bana göre.Ama herşeyden önce severek,isteyerek de yapılan bir iş (Hobi gibi) olmalıdır,daha en baştan.Sevilerek yapılmadan bir işten er geç de soğur o insan.O işten bir hayır gelmesini de pek beklememeli.Yalnız para için bu mesleklerin hiç birisi tercih edilmemelidir.Önce içinden o mesleğe karşı büyük bir heves,öğrenme isteği,çalışma şevki,kendini daha iyi yerlere getirip de yetiştirebilme azmi de mutlaka bulunmalıdır.Bu temel şartır.Bu yalnız bu iki meslek türü için de değil,tüm meslek türleri için genellikle geçerlidir.Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Biyomedikal mezunuyum mekatronik tavsiye ederim biyomedikal sektörünün türkiyede bi 5 seneye daha zaman ihtiyaci var gelisime yeni baslamis bolum mekatronikte gelisip biyomedikal e sonradan yonelebilirsin
 
Makine ve elektrik dışındaki bölümler hikaye. mekatronik gibi ne idüğü belirsiz balon bölümleri okumaya gerek yok. okuyacaksanız makine veya elektrik okuyun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst