Şalt Malzemeleri

arkadaşlar neredeyse bütün markaları saymışlar bunların dışında bir de legrand var ama fiyatları nedir bilmiyorum sana hangi malzeme lazım söylersen elimde 6-7 firmanın fiyat listeleri var

legrand ve telemekanik birleşti
artık legrant şalt malzeme üretmiyor..
birleştikten sonra snahider oldu.
 
legrand ve telemekanik birleşti
artık legrant şalt malzeme üretmiyor..
birleştikten sonra snahider oldu.

arkadaşım ne zaman oldu bu birleşme çünkü ben yaklaşık 1 ay önce legrand dan ve telemekanik( yani schneider) den ayrı ayrı kişilerle görüşüp ayrı fiyat listeleri aldım ve ikiside böyle bir birleşimden bahsetmedi
 
kontaktör, motor koruma,sigorta ,buton türleri, sviç gibi şalt malzemeleri işte mesala
markanın birinde(telemecanique )mandal buton için 65 tl fiyat vermişler sizcede çok değilmi ben 5 yıldan beri moeller kullanırım çok kaliteli ama oda çok pahalı!
 
legrand ve telemekanik birleşti
artık legrant şalt malzeme üretmiyor..
birleştikten sonra snahider oldu.


böyle birşey mümkün değil bence Çünkü;

birincisi telemecanique bir firma değil schneider elektrik'in grup markası. bu sbepten legrand'ı bünyesine katmak gibi bir durum söz konsu olamaz bence.

ikincisi legrand en az schneider elektrik kadar geniş üretim yelpazesine sahip bir firma.. ortagerilim, alçak gerilim anahtar priz yani elketrik adına aklınıza ne gelirse genel olarak üretim yapan bir firma; pazarda böyle güçlü ve iddalı duruma gelmiş bir firmanın markasını lağv etmesi mantıksız olacağını düşünüyorum..
 
Legrand kalitesi üst seviyede ürünler üreten bir firma. Neden başka bir firmayla birleşsinki? Çıtayı düşürmek kimin işine gelir. Yorum yazarken sallamayalaım arkadaşlar. Böyle kaliteli bir foruma yakışmıyor.
 
evet legrand ile schneider in birleştiği hakkında hiçbir gösterge yok.
ayrıca federal hem fiyat hem de kalitede aradığınız marka olabilir. siemens de çok iyi . esem daha ucuz dolayısıyla federal ve diğer kaliteli markaların arkasında aklıyor(kalite olarak).
 
bencede fedaral hem kaliteli hemde simense göre ucuz
en azından esem sigma flaş gibilerden çok çok üstündür
 
stajımı geçen yaz federalde yaptım,,adamlar ürettikleri ürünleri IEC standartlarına göre test ediyorlar sürekli ona göre üretim yapıyorlar,,şunada şahit oldum çinden ürün getirip federal diye kakalamaya çalışıyorlar ama tabiki testlerini de yapıyorlar bu ürünlerin. çinden getirip üzerine federal yazıp hemen piyasaya sürmüyolar,, belkide şuanda böyle bi uygulama yapmıyorlardır çünkü gelen mallar çok kalitesizdi ve de mühendislerde bu durumdan rahatsızdılar.
uzun lafın kısası ürünleri siemens veya GE gibi değil ama sıradan bü üründe değil.
 
legrandın kontaktörlerinde hata çıkdı ve bayilerden toplatıldı bunubılenınız varmı ? ayrıca LS (eski adı:LG ) bu markanın şalt malzemleride sağlam ve fıyat olarak uygun
 
ben bi ara hundai kullandım yardımcı kontak blokları çok çabuk bozuluyor ls denemedim ono bi bakarım inşaallah sağlam yapmıştır koreliler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,181
Mesajlar
915,676
Kullanıcılar
449,948
Son üye
ugur666

Yeni konular

Geri
Üst