çim biçme makinası

hkns

Üye
Katılım
22 Nis 2007
Mesajlar
96
Puanları
1
Arkadaşlar kolay gelsin. Elektrikli çim biçme makinamızda bi araza oluştu.Sorunumuz makinayı ilk çalıştırdığımızda normal olarak çalıışıyor.Çalıştırma mandalını bırakıp durdurduktan sonra mandala tekrar basınca motor çalışmıyor belirli bir süre çalıştırmadan bekledikten sonra mandala bastığımızda motor çalışıyor durdurup çalıştırınca yine çalışmıyor Arızası acaba ne olabilir ilginize teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İlk aklıma gelen motorun ısınması (motoru soğutma fanı çalışmıyorsa olabilir) sonucu termistör varsa devreyi açması,.Tekrar devreye girmesi içinde termistörün soğuması gerekiyor.
 
motorunuzun rulman yataklarından kaynaklanır sogukken calısır ısındıgında kapakları sactan oldugu icin acma yapar .motorunuzu sokup ruman yataklarını yaptırın sorun cozulecektır kolay gelsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri
Üst