tekstil arıza Bakım onarım vardiya elektrikçisi
 
Pamukkale Üniversitesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği 2011 yılı mezunuyum. Bir firmada Otomasyon bölümünde görev almaktayım. Çalışma alanımız; Scada sistemleri(genelde enerji izleme), Tersane ve limanlardaki portal ve jeep crayn vinçler, hidrolik arabalar ve bunların panoları+devreye alma çalışmaları ile her türlü proses otomasyonu... Ayrıca ilgi alanım, akıllı binalar, evler :)
 
Hidrolik blok piston tasarimi

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
edirne de Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinde arıza bakım onarım bölümünde elektrik teknisyeni olarak çalışmaktayım

- - - Updated - - -

edirne de Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinde arıza bakım onarım bölümünde elektrik teknisyeni olarak çalışmaktayım
 
Müzik aletleri tasarımı, yapımı, bakımı ve onarımı konusunda atölyemiz var. Hedefimiz, yapım ayağını ileri ve yukarıya taşımak; ülkemizde ithal olarak bulunan ürünleri ve yedek parçalarını tamamen yerli üretim ve ülke sınırları içindeki kaynaklar ile üretmektir.

İtü tmdk da okudum ve bir çok değerli usta ile çalıştım (Türkiyedeki en iyiler ile), hem bu yolda ilerlemek isteyen arkadaşlara yardım etmek ve el yapımı enstruman sanatının ilerlemesinde katkı sağlamayı da, sosyal sorumluluğum olarak kabul ediyorum.

Üretimimizin markası Nova Custom Guitars, ismim Fatih Yılmaz.


 
Sakarya Mekatronik ( 2 yıllık) mezunuyum.
Orta Gerilim, RES, GES işleri yapan bir firmada çalışıyorum.
 
Hassas döküm fabrikası elektrik bakım teknisyeni
 
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş De Koordinatörüm.2004 SDÜ MYO ELEKTRİK MEZUNUYUM.
 
2007 MYO elektrik mezunuyum 2010'dan beri E.K.A.T sahibiyim
şuan EDAŞ'ta "Dağıtım Hizmetleri Teknikeri" olarak çalışmaktayım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,306
Mesajlar
916,563
Kullanıcılar
450,144
Son üye
Saffetarli

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst