1988 Kütahya E.M.L Elektrik bölümü mezunuyum.2 yıl özel 23 yılda kamuda EÜAŞ ta termik santral bünyesinde elektrik tablocuyum.
 
Sedat bahadır elektronik haberleşme mezunu 2 yıllık genellikle elektrik ağırlıklı otomasyon ve zayıf akım sistemleri üzerine tadilat yada yeni projelerde ekibimle birlikde çalışıyorum antalyada dükkan sahibiyim
 
1985 Edirne,Trakya Üniversitesi Mak.Müh. Bölümünden mezunum.Çeşitli sektörlerde bulundum.SSK'dan 01.01.2012'den beri emekliyim.Mühendislik mesleği asla bitmez,sona ermez.Şu anda bir inşaat firmasında proje çizimi,danışmanlık ve özel bir sürücü kursunda da motor dersleri hocalığı yapıyorum,yani ayni zamanda ilköğretim okullarında eğitim veren 1 yıllık eğitmenlik(Formasyon) diplomam da mevcuttur.Herkese hayatında ayrı ayrı başarılar,kolaylıklar diliyorum.Şu anda 51 yaşındayım,yani ŞEF'den bir yaş küçüğüm.Saygılarımla.
 
Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği 1998 mezunuyum. Marmara üniversitesinde master yaptım. Bir ara yine Marmara'dan formasyon eğitimi aldım. Ülkenin yaygın bir işletmesinde elektrik servis/takım yöneticiği yapıyorum. Saygılar.
 
2001 e.m.l mevzunuyum.1996 dan itibaren bu mesleğe başlamış bulunmaktayım elektrik ögretmeni dayımın korkusuna:))otomotiv yan sanayisinde faaliyet gösteren fabrikalarımızda elektrik Bakım sorumlusu olarak çalışmaktayım...cnc punch lazer abkant plastik-lastik enjeksiyon kompresör pres cnc torna-freze eksantrik pres hidrolik eksantrik pres hortum profil extuder hatları endüstriyel fırın mixer vals bacoff otomatik tartım cihazlarının her türlü arıza ve bakım işlerini yapmaktayız.tam bir servis düşmanıyız yani:)ayrıca fırsat buldukça hidrolik pres ve endüstriyel fırın yapmaktayız fabrikalarımızın ihtiyaçlarına göre.
 
S.a elektrik öğretmeniyim termik santral otomasyonuna bakıyorum (kamera , telefon, alarm, elektronik kart ,bilgisayar , internet ve ağ bağlantıları haberleşme, plc ).
 
Eml Mezunuyum Teknisyen olarak Tedaş da (özel) arıza onarım bakım personeli olarak çalışıyorum. Aöf de önlisans bölümü bitirmek için çalışıyorum.Kolay gelsin..
 
1995 MYO mezunuyum. 10 yıl karton fabrikasında elektrik & otomasyon ustası olarak çalıştım, bıraktım. Kumanda, otomasyon, pnömatik, hidrolik, elektronik kart tasarımı, proje çizimi, kompanzasyon, yeni fabrika kurmak ya da mevcut fabrikaların revizyon, bakım, modernize edilmesi, arızalarının tespit edilip giderilmesi, enerji verimliliği, kumanda-plc-güç-kompanzasyon pano vb işlerle ilgili serbest çalışıyorum.
 
pınarbaşı teknik ve endstrü meslek lisesi 11.sınıf elektrik elektronik bölmmünde okumaktayım saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,982
Son üye
admik

Yeni konular

Geri
Üst