Almanya'da Medikal Teknoloji sirketinde elektronik teknisyeniyim
 
Merhaba arkadaşlar . Vaillantta 3 yıl çalıştıktan sonra şimdi anadolu flght firmasında Elektrik teknikeri olarak çalışıyorum.. Kombi ile alakalı sorularınızı beklerim ..
 
selam arkadaşlar ben 2002 e.m.l mezunuyum genel olarak aydınlatma tesisat dalgıç pompa zirai sulama kumanda işleri yapıyorum ve şunuda es geçmiyim çekirdekten yetişme sıhhi tesisatçıyım baba mesleği mecburen bulaştık benim yaşadığım yerdeki okulda sıhhi tesisat bölümü olmadığı için elektrik bölümüne başladım ama elektrikçiliği daha çok sevdim şu an tesisat işleri yine yapıyorum (çarkı döndürmek kolay değil)biraz yoğunluk fazla oluyor ama olmamasından iyidir ısıtma ve iklimlendirme işleride yapıyoruz 4 yıllık esnafım meslektaşlarıma başarılar dilerim
 
92 EML Elektrik, 94 MYO Elektrik mezunuyum.Okul döneminde ve sonrasında tesisat işi ile ilgilendim.İşyeri işlettim ama bazı ekonomik nedenler ve gelmeyen paralardan dolayı işyerini kapatıp 97'de su firmasına elektrik Bakım personeli olarak sıfırdan başladım.3 ay montaj ve elektrik işlerinden sonra zaten formen var, sen fazlalıksın, üretime alalım dediler ve üretime operatör olarak geçtim.6 Ay sonrasında üretim formeni olarak çalışmaya devam ettim.2003'e kadar bu işim sürdü.Elektrikle sadece iş sonrası küçük işlerde karşılaştım.2003'te bir alkollü içecek firmasında elektrik bakım ustası olarak çalışmaya başladım, aynı şekilde buradada bakım ömrüm kısa sürdü ve işten ayrıldım.2004'te başka bir su firmasında üretim formeni olarak işe başladım.O günden beri aynı iş yerinde çalışırken geçen yıl elektrik bakım formeninin emekli olması ile birlikte 2011 yılbaşından bu yana işletmenin elektrik bakım formeni ve üretim formeni olarak 2 işi beraber götürmeye çalışıyorum.İşim vardiyalı, arızalarda evden alıyorlar, duruma göre rezil bir hayatım var. İşimi seviyorum ama her iki işi beraber götürmek ölüm.İzmirde yaşıyorum.

Mehmet
 
2009 ATL Otomasyon sistemleri mezunuyum.
2 yıldır saç, çelik firmasında bakımcı ve otomasyoncu olarak çalışmaktayım.

Kendi bünyesindeki makineleri revizyona alıp plc'li sistemlere çeviriyorum. Ayrıca kendi bünyesine kurduğu yeni makinelerin otomasyonunu ben yapıyorum.
Bunlar boy açma, dilme, uçan açma, uçan testere.
Şu aralar fabrikaya Scada ağı kurmaya çalışıyorum
 
s.a düzce adliyesinde elektrik teknisyeni olarak görev yapmaktayım,,,
 
1986 eml mezunuyum.demirçelik san. Otomotiv san. şuanda 3yıldızlı turizm sektöründe elektrik teknisyeniyim.saygılar.
 
KOCAELİ/GEBZE
A.G. O.G. KUMANDA VE OTOMASYON PANOLARI TEİAŞ GIS TRAFO MERKEZLERİ
154kV 380kV TRAFO MERKEZLERİ LOCAL KUMANDA VE SCADA SİSTEMLERİ ÜZERİNE
1992 DEN BU YANA SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYİZ.
 
Elektrik-Elektronik Mühendisiyim.Yıllar süren yurtdışı otomasyon işlerini bitirdikten sonra şu an İZMİRDE bir otomasyon firmasında proje müdürü olarak görev yapmaktayım.
 
1993 Yozgat E.M.L. Elektrik Bölmü mezunuyum. 2000 Yılından beri M.E.B. de önce Muş Halen de Çankırı da yibo (yatılı ilköğretim bölge okulu) Elektrik teknisyeniyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,066
Kullanıcılar
450,036
Son üye
murki

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst