Çin'den malzeme getirmek istiyorum.

Katılım
24 Şub 2009
Mesajlar
357
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaslar cinden malzeme getirmek ıstiyorum.Bunun en kısa,ucuz ve guvenılır yolu nedır.Bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bavul ticareti gibi mi yoksa bayağı bayağı yüklü mal mı ?
 
Arkadaslar cinden malzeme getirmek ıstiyorum.Bunun en kısa,ucuz ve guvenılır yolu nedır.Bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum.

Çinden getirmeyi düşündüğünüz malzeme ülkemizde varsa daha ucuza ülkemizde bu malzeme nasıl temin edilebilir veya imal edilebilir diye düşünmemiz gerektiği kanaatindeyim.Yarınımız,geleceğimiz için işsiz kalmamak için...
 
Arkadaslar alaçagım alet malesef Turkıyede yok uretılmıyor.Oyle pahalı bır seyde degıl 160 dolar cıvarında.1 tane alaçagım sonra kısmet belkı ben yaparım :) . kargo ucretı cok fazla cıkıyor yaklasık 300 dolar.Bunun yanı sıra gumrukte takılma sorunu olurmu.Hem kargo ucretını nasıl azaltırım hemde gumruk sorunu nasıl kesın olarak cözerim.
 
bundan çok kısa bı sure once bı arkadaş gıtmışti orda çok uzuz gercekten cok ucuzmuş senın gıdıp oradan adam bulman lazım
ama şoyle bır sey var kaçak mı yoksa resmı yollardanmı getırcen eger kaçaksa yakalanırsan fena resmı yollarda fena fazla kar bırakmıyor vergıler sayesınde en ıyısı sen vaz geç :) en karlısı oradakı mal getıren adamınn terınde senın olman her toptan mal başına 4- 5 bin dolar kalıyor oradakı adama artık sana kalmış
 
benım amacım alım satım ısı degıl kendım kullanacagım makınayı.1 tane alaçagım.Resmı yollarla getırecegım ıste bu nasıl oluyor ve malıyetı ne kadarı buluyor.
 
Türkiye Gümrük mevzuatında 100dolar üzeri heralışverise Gümrük harcı 60TL civarında
ödenir.
100 DOLARIN ALTINDAKİ BAZI MALLARADA gümrük ödeyebilirsin.Siz en iyisi Bursa Gümrüğüne gidin durumu ve değeri anlatın onlarla bir tanışın.
Çünkü gümrük muayene memurları ne yolla gelirse gelsin her ürünü kontrol ederler.Kargo Amerikadan 100dolara geliyor.Kocaman kutu Çinden 16O oldugunu nereden ögrendiniz?
Çin dünyada italyada,cezayirde,almanyada üs kurmuş.
Elinde bir arkadaş çinli getirir.Yine getirir o parçayı.
Konteyner Falan değil değil mi?
Saygılarımla
 
GETİRME!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
bende bir ara mailleştim adamlarla. çin malı plc getirtmek için.. 2 tane plc 300 $ herşey dahil adresine göndeririz dediler, fatura yolladılar - ödediğin takdirde malı göndeririz dediler ama iş askıya alınınca siparişi veremedim. Adamlar faturayı mail olarak gönderdi , sadece ödeme yapıcaktım
 
Ben bir demo izlemiştim.Çinli bir firma tanıtımını yapıyordu.
Mekanik kam_end. sensör kullanılan bir makina idi.Hızı yaklasık 200m/dk olarak düşünmüşken bir anda video kaydının sonradan hızlandırıldıgını anladım.İnsanlar ninja yeteneginde hareket ediyorlardı.Makina ise 50 m/dk olarak dizayn edilmiş.
Ayrıca yanlış anlamayın ama benim tanıdıklarımın hepsi karpuz çekirdeklerini direk masaya tükürüyorlar.Geneli ayrı tutmak gerekir Tabi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,650
Kullanıcılar
450,149
Son üye
yusuf_19034

Yeni konular

Geri
Üst