kael kontrol röleleri....????

eko07

Üye
Katılım
25 Eyl 2007
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar ; daha önceden yapmış olduğumuz bir mermer işleme fabrikasında 1 yılda 5.kez kontrol rölesini değiştirdik...?? kompanzasyonuda harmonik filtreli yaptırdık, çünkü sistemde motorların %90'ı yumuşak yolvericili..., kompanzasyon gücü 400 kvar, trafo 1250 kva, kablolar %20 rezervli, panolar fanlı bir miktar toz olsada, şalt malzeme moeller, kontrol rölesi tek fazdan ölçüm yapıyor 12 kademeli..... bana kontrol rölesi arızaları hakkında fikir alışverişi için yorum yapabilirmisiniz?........
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
her şeyi çok güzel yazmışsınız,
benim aklıma gelen, akım yüksekliği olabilir. bir de akım trafonuzun gücünü ve toplam çekilen akımları yazarmısın
cihaza belki sınırırının dışında akım geçiyor
bir olasılık (genelde başımıza gelen problem)
 
Röleyi, hangi gerekçe ile değiştiriyorsunuz ?
 
Sayın eko 7
Derdinizi yazmışsınız ve bir daha sesiniz soluğunuz kesilmiş
Rahatsızlığınız yoksa sayın fahri beyin yazdığı gib röle değiştirme nedeninizi ve röle markanızı yazarmısınız
saygılarımla
 
ArkadaŞlar kusura bakmayin bİraz geÇ olsada İnternete gİrmeye ÇaliŞiyorum bu sİte İÇİn, tesİste bİzİm dİlden anlayacak bİrİ olmadiĞi İÇİn kendİmİz gİdİp bakicam son bİr İnceleme İÇİn (akim trafosunun gÜcÜ İÇİn); İŞletme sorumluluĞunu yaptiĞimiz bİr olduĞu İÇİn İkİ aydir İncelİyoruz tesİsİ ÇÜnkÜ Şu anda kapasİtİf cezada hala sayaÇ, İlk kontrollerde bİrİlerİ kontaktÖrlerİn ve fİltrelerİn baĞlantilarini gevŞetmİŞtİ geldİĞİmİzde rkr ÇaliŞmiyordu? son İkİ aylik ceza pozİsyonumuzda da kontrole gİttİĞİmİzde rkr tekrar ÇaliŞmiyordu....??? art nİyetlİ mİ dÜŞÜnmem lazim acaba...???
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,719
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst