Tekstil Fabrikasında Elektrik-Elektronik Mühendisi Ne İş Yapar

swodniw

Üye
Katılım
15 Şub 2009
Mesajlar
13
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar

Ben bir tekstil fabrikasında elektrik-elektronik mühendisi olarak işe başlayacağım.Daha önceden proje taahhüt firmasında çalışmıştım.Fabrika ortamının yabancısıyım.

Burada tam olarak ne iş yapılır ?
Öğrenmem gereken neler vardır ?
Tavsiye ettiğiniz yardımcı bir kitap var mıdır ?
Varsa verebileceğiniz pratik bilgiler nelerdir ?

Teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
zannederim Bakım konusunda çalışacaksınız özellikle fabrikanın enerji dağıtım ve kompanzasyon sisteminden sorumlu olacağınızı düşüyorum. makinelerin periyodik ve arıza bakımlarının yapılması bunun yanında yeni devreye alınacak makine ve ekipmanların kurulması ayrıca firmasına göre büyük veya küçük otomasyon projeleri.
size kolay gelsin
 
o fabrikadaki teknisyenin veya teknikerinin sana çok faydası olur onlar bütün sistemi bilirler.onlarla iyi geçin tabi onların da seninle iyi geçinmesi lazım
 
Tekstil fabrikasındayım kompanzasyon kontrol ,enerji tasarrufu,bakım,otomasyon,enerji dağıtım,iş güvenliği,sayaç kontrol,bu tür konularla ilgileniyorum+ek olarak enerji sektörüne de girme konusunda patronları ikna çabalarındayım:)
 
Demek ki her şeyi bize yüklüyorlar... Bakalım hayırlısı artık
 
öncelikle işin hayırlı olsun dostum gözünü korkutmak istemem ama tahahhüt işinde yerin bellidir mühendis olarak ama söz konusu fabrika vede tekstil ise biraz sorumluluk agır oluyor her şey senden beklenir bir de ast üst ilişkisi çalışma arkadaşların geçim çok önemli
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst