yusuf421 kullanıcısının son içeriği

  1. yusuf421

    Adaptör seçim için yardım

    Güzel insan sizinde sanırım anlama kapasiteniz biraz sınırlı. Bilgim olsa zaten bu foruma böyle bir konu açmazdım. Bak orda yazmışsın ne güzel 12 volt 15-20 amper de kullanabilirsin diye. Ben bilmediğim elektrik konusu hakkında belki volt yüksek olursa düşük amper sıkıntı olmaz diye yanlış bir...
  2. yusuf421

    Adaptör seçim için yardım

    Merhaba evime 5 li kamera sistemi kuracağım. Hazır set aldım içinden çıkan güç kaynağını pek beğenmedi. Bu güç kaynağı yerine başka bir güç kaynağı kullanmayı planlıyorum. Evde yazıcı adaptörü buldum. 5 kamerayı çalıştırmak için yeterli gelir mi ? Yardımcı olur musunuz?
  3. yusuf421

    Kablosuz mausu şarjlı nasıl yaparım ?

    Merhaba, 2 adet AAA pil ile çalışan kablosuz mausumun pili devamlı bitiyor. İnternette satılan şarjlı AAA pillerden ve TP 4056 devresi ile şarjlı mausa çevirebilir miyim?
  4. yusuf421

    Yanıp Sönen Kırmızı Işık

    Hocam basit bir AA pil ile çalışan devre istiyorum.
  5. yusuf421

    Yanıp Sönen Kırmızı Işık

    Merhabalar, Pil ile çalışan saniyede 1 kez yanıp sönen kırmızı led devresi lazım yardımcı olabilir misiniz?
  6. yusuf421

    Led el feneri devre arızası

    Hocam ufak yanlışlık olmuş evet modül TP 4056. 18650 pil ile 11865 pil arasında fark yok sanırım şuan 1 tanesini denedim şarj etti ve ufak bir fenerde gayet başarılı sonuç veriyor. Kullanmak istediğim fener 1 tanesi ile düşük ışık veriyor malesef güçlendirmek için ne yapabilirim ?
  7. yusuf421

    Honeywell T3R Oda Termostatı

    Hocam araştırdım ekranda set değerini +- 0,5 ayarlayabiliyoruz ancak kendi içerisinde 0,1 derece hassasiyet ile çalışıyormuş. On/off termostatlar daha fazla tasarruf sağılıyor diye biliyorum yanlış mı ?
  8. yusuf421

    Honeywell T3R Oda Termostatı

    Honeywell T3R oda termostatı aldım ve montajını yaptım. Alarko Seradens Super Plus SSP 28 Çift Yoğuşmalı Kombi kullanıyorum. Kombinin ekonomi modu var otomatik 50 derecede çalışıyor ona aldım ve çalıştırdım. Cihaza herhangi bir ayar yapmadım manuel mod da 24 dereceye ayarladım masanın üstüne...
  9. yusuf421

    Led el feneri devre arızası

    Arkadaşlar 4056 korumalı devre aldım eski laptop bataryasından üzerinde 11865 yazan pilleri söktüm el fenerine takmak istiyorum. Deneme yaptım el feneri 2 pil seri bağlı olunca daha güzel ışık veriyor 4650 devre 2 pil seri bağlı şekilde şarj eder mi ?

Yeni mesajlar

Geri
Üst