yunustuncay kullanıcısının son içeriği

  1. yunustuncay

    Hangi Marka Klima Taktırmam Lazım?

    sadece soğutma hemde gece için düşünüyorsan en ucuz klima dahi işini görür.kaliteli klimanın farkı;yazın +40c nin üzerinde,kışın 0c nin altında ortaya çıkar.enerji tasarrufu dersen inverter şart veya oda ihtiyacından büyük klima almayacaksın ki devreye fazla girip çıkmasın.ucuz klimalardada,iç...
  2. yunustuncay

    Kuluçka Çevirme Sistemi Hakkında Destek

    boşuna devrelerle uğraşma :çift zaman ayarlı flaşör röle kullan bekleme 2saat çalışma 5-10sn,motor eksantrik hreket yapacak şekilde ayarla..
  3. yunustuncay

    Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

    özel sektörde çalışıyorum.evine gitmediğim arkadaşım kalmadı.bir de onlarda eş doslarının işlerini beleş yaptırmaya kalktılarmı.Birde işten yorgun gelmişim uzanmışım kanepeye bir telefon akrabalar veya bir arkadaş karanlikta kalmış acil gel der.işte o zaman elektrikçi olmaktan nefret ediyorum.
  4. yunustuncay

    Cofaso 6,1 ( E - Plan 6,1 ) >Türkçe & Sorunlar Buraya !!!

    eplan öğrenmeye çalışıyorum.daha önce mert bilgi işlemden indirdiğim süreli olduğundan silmek zorunda kaldım.tekrar indirdim.ama malzemelerin önünde (-) işareti çıkıyor. kaybolmuyor.(AP1+ST-K1)gibi.bunu nasıl çözebilirim.teşekkürler.
  5. yunustuncay

    Cofaso 6,1 ( E - Plan 6,1 ) >Türkçe & Sorunlar Buraya !!!

    Malzeme kodu AP1+ST1-K1 şeklinde çıkıyor.malzeme isminin başına(-)işareti geliyor.bunu nasıl düzeltebilirim.teşekkürler
  6. yunustuncay

    Eplan 6.1' de malzeme listesi sorunu..

    arkadaşlar mert bilgi den cofaso 6.1 indirdim.baya ögrendim.fakat bu program demo versiyonuymuş.süresi doldu.bana acil bu program lazım.nereden bulabilirim.Şimdiden teşekkürler.
  7. yunustuncay

    Motor Koruma Şalteri mi, Yoksa Termik Koruma mı Daha İyidir?

    sn arkadasım; ben kesinlikle sigorta taraftarı değilim nedeni sigorta termikten hızlı davranıp attıgı zaman kontaktör devreden cıkmayacagı icin (kumanda sig ayrı ise) bir önceki sitemde sıkısır.veya kopar. motor koruma yardımcı kontagı ile kumandayı acacagı icin sorun yasanmaz.
  8. yunustuncay

    eplan hakkında yardımcı olurmusunuz

    Arkadaşlar eplan prg kullanmak istiyorum.İlk defa kullanacagım.Hangi versiyonu tavsiye edersiniz.Bu prg mı nerede bulabilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler.
Geri
Üst