VOLTAJ84 kullanıcısının son içeriği

  1. Ariston çamaşır makinasi ana kart problemi

    Merhaba Ariston marka çamaşır makinam arizalandi. baktigimda ana kart üzerinde bir elektronik parçanın yanmış oldugunu gördüm.parçayı degistirmek istiyorum ancak değerleri okunmuyor. yardimci olabilecek arkdas varmi fotoğraflarını atıyorum. Kart kodu 215007817.01
  2. 6v4a akü şarji hakkında

    aküler bildiğim kadarıyla üzerindeki akımın %20 si ile şarj etmek en ideali.18v 1a lık trafo voltaj olarak yüksek ,akım değeri olarak ideal gibi. switch mod 14v4.5a ise voltaj olarak ideal ama akım olarak çok fazla söyleyebileceklerim bu kadar.
  3. 4 Dk Çalışıp 1 Dk Duracak zaman rölesi

    iki adet zaman rölesi kullanmana gerek yok sm-9 zaman rölesi ile bu işi yapabilirsin.istediğin sıkaladaçalışma zamanı ve durma zamanı ayarı yapabilirsin.bu zaman saniye -dakika-veya saat bazında olabilir.flaşör zaman rölesi de denilebilir.
  4. 0.75kw ac motor surucu

    sürücülerde güç devresi genel olarak bellidir.rst den 3 fazı verip uvw ye motoru bağlarsın. ancak kumanda devresi oluşturabilmek için kullanacağın sürücünün marka ve modeli belli olması gerekir.
  5. tek yönlü swiçh

    arkadaşa teşekkür ediyorum.benim anlatmak istediğim swivh buydu
  6. araç takip değil :)

    aklıma gelen basit çözüm araç içine sadece senin bildiğin bir noktaya küçük bir anahtar koyup araca bindiğinde o anahtarı açık yada kapalı hale getirmen olabilir.
  7. tek yönlü swiçh

    yapmak istediğini tam anlayamadım ama eğer sorduğun olay aynı düzlemde ileri-geri hareket eden bir cisim ileri yönde hareket ederken swiche çarptığında kontak versin geri yönde swiche çarptığında kontak vermesin istiyorsan bu şekilde piyasada swichler var.
  8. kurumda ağdaki bilgisayarların kontrol altında tutulması

    çok teşekkür ediyorum.
  9. SÜREKLİ OLARAK ASANSÖR HIZ KONTROL SİSTEMİNİN YANMASI

    iki faza kalmasından dolayı hız sistemi yanıyorsa(?)faz koruma rölesi işini görürür. ama voltaj dengesizliğinden dolayı yanıyorsa hhhhhyavuz arkadaşın dediği gibi voltaj regülatörü kullanman şart.
  10. VOLTAJ DEĞERİNİN DÜŞMESİ ?

    arkadaşlarında bahsettiği kablo kesit yetersizliği birinci sebep olabilir aklıma gelen ikinci sebep kablo bağlantılarında gevşeklik üçüncü neden de hatalı bağlantı yapmış olabilirsiniz.
  11. 21. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  12. Akülerde bakım, şarj, deşarj ve arızalar

    eline sağlık çok güzel paylaşım
  13. Plc Merkezi Otomasyon Kitapları Çekilişi (Ocak 2014)

    PLC Merkezi kitap çekilişine katılmak istiyorum
  14. Üstadlar Topraklı Priz Sayısını Artıracağım Fikir

    bence buzdolabı ve fırını aynı hattan çalıştırmamalısın.hocamın dediğine katılıyorum

Yeni mesajlar

Geri
Üst