snndnc55 kullanıcısının son içeriği

  1. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    Kimin ukala ve hadsiz olduğuna Yönetici ve site üyeleri karar verecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
  2. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    Bence de sen önce hitabet kurallarını öğren, derin konular gerçi bunlar öğrenmen zaman alabilir.
  3. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    Anladım, iletken kesitinin inceliği ve mesafenin uzun olması gerilim düşümü etkisi yapacağından voltajı ne kadar düşürür ve düşen voltajın çarpılmadaki olumlu etkisi ne olur yani ölümcül bir etki olur mu acaba? Tam olarak aradığım cevap bu aslında.
  4. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    3x0,1372 ifadelerini anlayamadım, yani sonuç olarak mesafe uzaklığı ve kesit küçüklüğü sebebiyle tehlikeli bir çarpılma etkisi olmaz mı diyorsunuz?
  5. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    Hat üzerinde başka yük yoktur. Sizinle aynı görüşte olmakla beraber emin olmak ve varsa farklı düşünenlerin yorumunu almak istemiştim. Ayrıca kesitin küçük ve mesafenin fazla olmasından dolayı kişinin direncinin ne kadar gerilim düşümü yaratacağı ve düşen gerilimin kişinin çarpılmasında ne kadar...
  6. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    Yaklaşık 100 metrelik ve 220 voltla irtibatlı 0,75 mm2 lik kesitte bir kabloya toprağa basan bir kişinin temasının kişiyi öldürmeye yetip yetmeyeceğini araştırıyoruz. Voltaj değerinin 220 V olduğunu yazmayı aceleden unutmuşuz, eksik bilgiden kastınız sanırım budur.
  7. 0,75 mm2 kablo çarpılma mesafesi

    0,75 mm2 tek damar bir kablonun bir insanı öldürebileceği minimum mesafe kaç metredir? Bilgi verebilecek var mı acaba?
Geri
Üst