selimbey kullanıcısının son içeriği

  1. DC ile AC çakışırsa

    Arkadaşlar merak ettim ve deneme şansım olmadı. DC bir güç kaynağı ile AC bir güç kaynağı çakıştırıldığında ne olur. Yani bir hatta hem dc hem ac verirsem ne olur.
  2. Trafoların Paralel Bağlanması

    evet crynci arkadaşın sorusuna cevap verecek olan var mı? bende merak ettim ----------------------------------------------------------------- sanırım cevabı buldum Trafoların Paralel Bağlanma Şartları 1- Trafoların bağlantı grupları aynı olmalıdır. Bu şartın gerçekleşmesiyle sekonder...
  3. binalardaki gerilim düşmeleri

    Bu gerilim düşmelerinin tek sebebi nötr gevşekliği mi başka sebebi yok mu ?
  4. Elektrik hakediş hazırlama

    Örnek hakediş çizelgesi emo'nun sitesinde var 2007 YILI BAYINDIRLIK BAKANLIĞI BİRİM FİYATLAR İLE ÖRNEK HAKEDİŞ ÇİZELGESİ http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=48544&tipi=34&sube=0&harf=B
  5. Senkron makina uyartım akımı hakkında

    Aşağıdaki soruların cevabını bulamadım bilen arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim. - Senkron makinelerde uyartım akımı neden doğru akımdır? - Tam yükte çalışmakta olan bir senkron motorda uyartım akımı sıfr yapılabilir mi? Neden?
  6. Senkron motorlar neden kendi kendilerine yol alamazlar?

    Arkadaşlar bu soruyu cevaplayacak olan varmı ? Senkron motorlar neden kendi kendilerine yol alamazlar?
  7. Kompanzasyon Sistemleri ve Problemleri

    Valla konuyla pek alakası yok ama Dycomu yapan arkadaşlar sitelerini değiştirse iyi olur. İlkokul öğrencilerinin yaptığı sitelere benziyo. Sağlam bi firmanın sağlam bi sitesi olmalı bence.

Yeni mesajlar

Geri
Üst