Sefa2021 kullanıcısının son içeriği

  1. Dc koşu bandı motoru

    Teşekkürler ederim hepinize.
  2. Dc koşu bandı motoru

    Hayır. Band binince yavaşlıyor gibi eskiye göre.
  3. Dc koşu bandı motoru

    Band slikon yağı diyosunuz galiba evet kullanıyorum.
  4. Dc koşu bandı motoru

    Merhaba herkese... arkadaşlar 10dk kullandıktan sonra koşu bandimin motorunda ısınma ve koku oluyor. Sorun motordamidir yoksa kayış veya banddamidir.? Şöyle birşeyde denedim... Motorun bandını çıkartıp boşta calistirmayi denedim 1 saat koku ısınma olmadı. Ayrıca motoru söktüm içindeki yalıtım...
  5. Bobin teli ezilmesi

    İlginiz için teşekkürler hepinize. Bobinajciya götürdüm tel kopmuş lehim yaptı sanırım, test etti çalışıyordu. Bugün çalışmadı tekrar kopmuş malesef. Sıfır motor sipariş ettim bitirdim sıkıntıyı.
  6. Bobin teli ezilmesi

    Mrb kısa devreyi halletikten sonra prizden akım versem denemek için sıkıntı olurmu acaba.
  7. Bobin teli ezilmesi

    Teşekkürler denedim ama çok zorladi. Kaynak olmuş teller birbirine sanki. İlginiz için teşekkürler hepinize. Son bir sorum daha var eğer kısa devre olursa elektronik karta kadar zarar verirmi acaba?
  8. Bobin teli ezilmesi

    Teşekkürler bilgi için. Kopukluk yok sıyrilmış tel, içi parlak belli oluyor . Sipir nedemek bilmiyorum. Ezik teller birbirine temas ediyo. İki veya üç telde ezik var.
  9. Bobin teli ezilmesi

    Mrb elektrik supurgesinin rulmanını değiştirmek isterken motorun bobin telini ezdim sıkıntı olurmu? Fotoğraf ekledim kopukluk yok fakat yalıtım zarar gördü.
Geri
Üst