salihyollu kullanıcısının son içeriği

  1. step 7 Basic Kurulum Hatasi

    senin kurmaya calıstıgın program sadece upgrade paketi anladıgım kadarıyla. O programın v11.0 ni yuklemen gerekli.daha sonra sp2 yi yuklersin.
  2. Yurtdışı Şantiyesinde Çalışacak Otomasyon Proje Sorumluları

    yurtdışı olarak belli bir yer varmıdır hocam şantiye hangi ülkededir acaba???
  3. OPC olmadan PLC ye TCP/IP ile bağlanma

    selamlar.s7300 herhangi bir cpunun yanına cp343-1 eterhnet kartını takarak direk plc-pc data alı-verısını saglayabılırsınız.ya da alternatif olarak pn li bir cpu da işinizi görücektir.cpuları incelerseniz pn/dp seçeneğini göreceksiniz.dp:profibus pn:profinet(ethernet) demektir.
  4. s7-200 Windows 7

    32 bit de sıkıntı yok microwin kullanıyorum ben win7 ultimate 32-bit sistemim.
  5. step 7 v5.5 url si arıyorum

    dogrudur kardesler s7 1200 tiaportal ile programlanıyor.step 7 v5.5 ile s7 300 ve s7 400 programlayabilirisin.
  6. s7 300 ile sıvı seviye kontrol pid hakkında yardım.

    tam olarak sıkıntın nedir kardeşim?blok girişine yazdığın değerleri yaz online olup çıkış değerlerini de yaz da bir bakalım.gain mi çok yuksek tı td ye ne yazdın blogun kullandıgın ınput ve outputlarını yaz buraya.bir de oralara ne yazdıgını.
  7. En İyi Ekran Hangi Marka

    siemensin ktp serisini kullandım wincc flexible görünürde zor olabilir ama ögrendıkce keyıflı oluyor.Panelde bence önemli özellik baglantı şeklinin ethernet olması.çok kolaylık sağlıyor.veri aktarımı çok hızlı olabiliyor.
  8. plc, otomasyon

    bir makara donuyormus gibi hissettim:D
  9. s7 1200 programı

    tıa portal v11 programını kullanıyorsun s7 1200 için.siemensten yazılımı alman gerekli lisanslı olarak.
  10. Bakım Mühendisi Neleri Bilmeli?

    kesinlikle step 7 ve microwin programlarını edinmelisin kardesim.Bunlardan step 7 s7 300 microwin s7 200 içindir.s7200 için ppı cable s7 300 için usb-adapter e ihtiyacın olucaktır.İşin hmi kısmı varsa panel veya scada bunlara da hakım olman gerekir. Servo benim de en çok ilgi duyduğum ve genel...
  11. 4-20 mA Maksimum İletim Mesafesi Nedir?

    herhangi bir kısa devrede blendajından akım dolasacagı ıhtımalını de degerlendırmelısın.I/Q kartlarını,sensorunu veya analog bılgı tasıdıgın cıhazını yakmıs olursun aksı bır durumda.
  12. TIA Portal V11 SP2 Yayınlandı

    64 bit için uyumlu değil 32 bit destekliyor.
  13. s7-1200 Döküman İsteği

    programlama mantıgı aynı step 7 den cok farklı degıl.network mantıgı ve componentler aynı benım gordugum positive edge ve negative edge uygulaması farklı. en buyuk kolaylık hmı uygulamları ıcın tagler otomatık olarak gelıyor ve sadece ısım vererek sız bunları kullanıyorsunuz ilk basta tıa portal...
  14. s7-1200 Türkçe Doküman Talebi

    s71200 henüz piyasada çok bilinen bir plc değil.bunun sebebi de tia portal arayüzü ile programlanabilir olmasından ileri geliyor bence.türkçe döküman bulman imkansız kardeş bulursan da sana yararlı olması cok zor.adamlar f1 ile gelen help de bile bişey paylaşmamışlar.alıcaksın bir s7-1200...
  15. Ödev sorusu ACİL

    kardesım ılk tavsiyem barajdaki enerji üretim akışını kavraman olucaktır.bilmediğim bir konuda seni yanlış yönlendirmek istemem.ama sen hangi kabloları kesiyosn ne yapıyosun biraz daha konuyu açmalısın.
Geri
Üst