ramazan414141 kullanıcısının son içeriği

  1. Kayan Işık Aydınlatma

    Adreslenebilir bir RGB mi Seçmem Gerekli ?
  2. Kayan Işık Aydınlatma

    Bina - Rezidans Dış Cephesinde yapılan kayan ışık şeklinde aydınlatmayı örnek olarak verdim. Ben Sadece Sahnede Bulunan Gizli Aydınlatma için kullancağım Bu sistemi ( Işık Sahne Çevresinde kayarak yanabilecek ) Kayan Işık Sahne Çevresinde kullanılacak. Çevresi 40 Metre Evet RGB Olabilir , Aynı...
  3. Kayan Işık Aydınlatma

    Sahne üzerinde yapılacak gizli aydınlatma, Bina çevre aydınlatmalarında kullanılan tarzda kayan ışıkla aydınlatma yapmam gerekli. Aydınlatma Otomasyonu Konusunda Yardımcı Olabilir misiniz ? Ne tür bir Led Seçmeliyim, Driver ve Modül Olarak Ne Kullanmalıyım. ( Adreslenebilir Led vs. vs vs.) Sahne...
  4. Nötr Hattının Yanması

    Nötr hattı üzerinde sigorta olduğundan tam emin değilim, nötr kablosunun tamamı kömürleşmiş biraz ince gözüküyor olabilir. Ana kolon hattında nötr faz değmesi sonucunda oluşabilecek bir durum sonucunda nötr kablosu yanabilir mi ?
  5. Nötr Hattının Yanması

    sigorta varmış oda yanmış
  6. Nötr Hattının Yanması

    Binada Elektrik gidip gelmesi sonucunda ilk olarak nötr hattı yanıyor , iç tesisat faz kablolarının izalasyonunda da yırtılmalar mevcut. Bu durumun sebebi nedir öğrenmek istiyorum .
  7. Klima Santrali Otomasyon Projesi

    Her ikisi için de diyebilirim fakat Çalışma algoritmasını içeren simülasyon yazılımı olursa daha iyi olur.
  8. Klima Santrali Otomasyon Projesi

    Hvac sistemler için otomasyon öğrenmek istiyorum fakat internet üzerinde yaptığım araştırmalarda herhangi bir öğretici video yada döküman bulamadım. Herhangi bir marka için farketmeksizin elinde proje olan varsa paylaşabilir mi ?
  9. Fırın Sıcaklık Kontrolü

    Termakulp kullanırsam bağlantı şekli gene aynı şekilde mi olacaktır?
  10. Fırın Sıcaklık Kontrolü

    Çok teşşekkür ederim yardımınız için , takıldığım yerlerde özelden soru sormamın bir sakıncası var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Fırın Sıcaklık Kontrolü

    Cevabınız için teşekkür ederim. elimko tarzı bir cihaz kullanmadan fırın sıcaklığı bilgisine cihaz üzerinde görmeden, rezistansı otomatik olarak devreden çıkarıp tekrar devreye alabilir miyim ?
  12. Fırın Sıcaklık Kontrolü

    Otomatik kumanda hakkında fazla bilgi sahibi değilim, PLC kullanmadan ; Bir fırının 300 dereceye gelene kadar 2 tane rezistansın çalışmasını, 300 dereceye ulaşınca rezistanslar'dan 1 tanesinin devreden çıkmasını istiyorum. Hangi sensörü kullanma gerekli ve şema hakkında örnek olan varsa yardımcı...
Geri
Üst