qwertro kullanıcısının son içeriği

  1. qwertro

    Bir işlemi istenilen sayıda tekrar ettirmek

    Konveyör ileri başlangıç hareketinin yükselen kenarını sayıcı girişine atayıp sayıcının Pv degerine girdigin deger kadar tekrarlatabilirsin. Sonrasında kumandanı ve sayıcını resetle derim basitce. Kolay gelsin.
  2. qwertro

    Siemens Op 277 ekran ters dondu

    Teşekkürler arkadaşlar siemensle görüştüm sorunun ekranın kendi yazılımıyla alakalı bir arıza oldugunu ekranda boyle bir uygulama olmadıgını soyledıler. ilginiz için teşekkürler.
  3. qwertro

    Siemens Op 277 ekran ters dondu

    Arkadaslar merhabalar Siemens Op 277 ekran operator arkadaslar nasil yaptilarsa yatay duzlemde terse dondu. Sagdaki yazilar solda ve sagdan sola basindan boyle bir sorun gecmis yada nasil duzeltilebilinecegini bilen varmi? Tesekkurler herkese kolay gelsin.
  4. qwertro

    Omron ns 10'' şifre sorunu

    Ibrahim bey ekran yeni modellerden arkasinda solediginiz gibi dip sivic olan eski serilerden degil cx-designerde download dediginizde project security password diyerek sifre istiyor projeyi cf karta yedekleyebiliyorsunuz fakat duzenleme yaptirmiyor gecen soylediginiz sekilde panelin kendini...
  5. qwertro

    Omron ns 10'' şifre sorunu

    Teşekkürler benim ekranla ilgili sorunum yok ekran içindeki programı kaybetmeyi göze alabilsem paneli formatlayıp kullanıcam zaten
  6. qwertro

    Omron ns 10'' şifre sorunu

    Ibrahim bey tesekkurler cevabiniz icin bu sekilde icindeki programi kaybetmem dimi?
  7. qwertro

    Omron ns 10'' şifre sorunu

    Arkadaşlar merhaba Omron ns 10'' ekrandaki mevcut programda değişiklik yapmak için upload edemiyorum şifre koymuşlar. İçindeki programda benim için önemli bir yöntemi var mıdır şimdiden teşekkürler..
Geri
Üst