perdem kullanıcısının son içeriği

  1. balast hakkında bilgi,

    merhaba bir şey sormak istiyorum. kapasitif yükten ceza yeniyor mu? ne kadardan sonra cezaya giriyor ve nasıl?
  2. 17. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  3. Led Projektörler

    armatürler kıyaslanırken neden güç bazına kıyaslanıyor. aynı lümen değerini veren armatürleri güç bakımından kıyaslayabilirsiniz. bu 400w'ın bu 250 w'ın muadili laflarına inanmayın. armatürün verdiği lümen değerini sorun.
  4. Şantiye Aydınlatması

    1000w projektör kamaşma yapacaktır. üstelik 9 m direk 1000w projektör için çok alçak bir mesafadir, denemeyiniz bile. arkadaşın dediği gibi bu konuda aydınlatma firmalarından proje yardımı almalısınız.
  5. İç Mekan Aydınlatmada Hangi Odalara Hangi Tip Armatürleri Kullanmamız Gerekiyor ?

    emonun aydınlatma standartlarını çok doğru bulmuyorum açıkcası. değerler çok düşük. TSE bu konuda avrupa standartlarını kabul etmiştir ve piyasa bunu kullanmaktadır. lamba seçimine gelince, depo, ofis, imalathane... nerden bakarsanız bakın genel olarak floresan lamba kullanılır ancak armatür...
  6. Aydınlatma daylight?840?

    18 w ve 14w duy yapıları farklıdır. 14w'ın çapı daha küçüktür. boyları da küçüktür. yani 18w yerine çıkarıp 14w takamazsınız. armatür kasaları farklıdır.
  7. koridor fonksiyonlu sensör

    balast ve sensör kısmına ben de yabancıyım açıkcası. bunları tedarik eden firmaları aradığımda da istediğim tekbik bilgiye ulaşamıyorum
  8. Stadyum Aydınlatması

    arkadaşlar stadyum aydınlatması, iç mekan aydınlatması gibi basit ve tek bir standartı olan birşey değil. tutturman gereken birçok parametre var, bu işleri bu kadar basite indirgemeyelim bence. stadyumda kamera çekimi olacak mı? kameranın konumu? düşey ve yatay aydınlatma değerleri...
  9. Dialüx ile Dış Aydınlatma

    bir spor sahası hesaplaması için, spor sahasını seçtikten sonra "spor ışıklıklarını ekle" seçeneğinden armatürü seçmeniz gerekir. Çünkü uygun hesap için bu armatürlerin yönlendirilmesi gerekir. Ucundaki oku sürüklersen istediğin kısma yönlendirmiş olursun.
  10. Çevre Aydınlatma Hesabı

    arkadaşım bence bu konuda pelsan proje ekibinden yardım almalısın. hesabını yapıp sana gerekli bilgiyi yollarlar
  11. koridor fonksiyonlu sensör

    merhabalar, bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. koridor fonksiyonlu dediğimiz sensöre, bu fonksiyonu balast mı veriyor yoksa sensörle alakalı bir durum mu? bir de bu sensörü "off" yapamıyoruz değil mi? en az %10 yanmak zorunda?
  12. Çevre Aydınlatma Hesabı

    arkadaşa katılıyorum. cıva ampuller artık tarihe karışıyor. genel manada sodyum buharlı ampul kullanılıyor. ama son zamanlarda bazı bölgeler beyaz ışıkverdiğinden metal halide ampule geçti.
Geri
Üst