paskomya kullanıcısının son içeriği

  1. paskomya

    Nazar mı sizce?

    inanç, göreceli bir kavram kişilere göre değişkendir. herkesin inancına saygı duyarım ama. kötücül enerji asla değişmez. (kem göz) . bu durumda ben sizlere göre inançsız biri olarak sizlerin güzellikler besleyen duygularınızla huzur buluyorum. çünkü burada kimse bana kötü duygular beslemiyor...
  2. paskomya

    Nazar mı sizce?

    ne dersiniz nazar mı sizce? kötücül enerjiye inanırım. bu son zamanlara kadar sosyal medyada ne yüzümü gösteren bir foto, ne de benimle ilgili bir şey paylaştım. şöyle böyle 7- 8 yıl kadar. sadece ışıklar içinde uyusun anneme gittiğim günlerde kahve keyfi paylaşırdım. ayarım mı bozuldu, gaza mı...
  3. paskomya

    Ikame parca

    güzel insan, bu devre tasarlanırken, üzerindeki trafolardan, diğer bileşenlere kadar hepsi hesaplanmıştır. düşük voltajlı bileşen takmak haliyle güç kaybına sebep olabilir, veya gözle görülemez ama yüke binme durumunda ortaya çıkabilir. bu arada atlamaması gereken bir durum da sürücü katıdır.
  4. paskomya

    Ikame parca

    çalışmam demez ama tavsiye edilmez, datasheet karşılaştırması yapmadım. böyle zorunluluklar durumunda düşük voltajlı bileşenler tercih edilmemeli. 55 voltun yerine 60 voltluk olsaydı daha iyi olurdu.
  5. paskomya

    Garaj kumandası programlama konusunda, yardımcı olabilecek kimse var mı?

    https://www.google.com/search?client=opera&q=garaj+kumandası+kopyalama&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 ben anlamam nasıl yapıldığını ama böyle videolar var, özellikle 2. ve 3. video işinize yarayabilir.
  6. paskomya

    Protheus da parçaların iş yapmaması

    güzel insan, onlarca neden olabilir. bizler burada okuyarak değil görseller üzerinden doğru fikirler beyan edebiliriz. devrenin şemasını, yaptığın devrenin resmini görelim. yardımcı olacak arkadaşlarımız karar versin.
  7. paskomya

    Birazda gülelim , elektriğin tarifi

    orada ironi yaptım. kimin nereye gideceği kendi tasarrufundadır. beni ilgilendirmez.
  8. paskomya

    Birazda gülelim , elektriğin tarifi

    pis fakirler, barda ne işiniz var???
  9. paskomya

    Yedek Pil Tercihi

    ben de çakma o pil diyecektim ama, 26650 olunca bilemedim. yine de bir lityum pil için 7,5 amper benim için çok abartı.
  10. paskomya

    Ev Yapımı DC Motorun Çalışmaması

    bedava elektrik çalışmalarımda yanlışlıkla motor yapmışım AC 14 volt adaptörümle elektrik verdiğimde çalıştı (yani döndü) 12 volt aküyle beslememde hiç icraat yoktu. hala evimin, ardiyemin içinde bir yığın neodyum mıknatıslarım var.
  11. paskomya

    Ev Yapımı DC Motorun Çalışmaması

    ac ver bakalım çalışacak mı?
  12. paskomya

    Birazda gülelim , elektriğin tarifi

    çok doğru değil mi?
  13. paskomya

    Kuru tip trafo odası yangın algılama

    güzel insan, ilk önce sizin havalandırma olayını çözmeniz gerekiyor bence. ve trafo odalarının rutin bakımı ve temizliği mutlaka yapılmalı. + duman dedektörü dumanı algılar tozu değil. eğer ortam aşırı tozlanıyorsa sıkıntı olur.
  14. paskomya

    Sony Farklı Model İki Cd Çalar Lensleri Değiştirilse Birbirine Uyar mı?

    bildiğim kadarıyla lens sabittir diyecektim. ustamız konuya açıklama getirmiş. kendisine teşekkür ederiz.

Yeni mesajlar

Geri
Üst