pagoda45 kullanıcısının son içeriği

  1. 1. S7 1200 PLC Programlama Kitabı Çekilişi

    S7 1200 PLC Programlama kitabı çekilişine katılmak istiyorum
  2. Radyo Dalgalı Uzaktan Kumanda

    Beyler bunları gördükten sonra değişik şeyler öğrenmiş oldum. Forumdaki mesajları okudukça çok değişik uğraş alanlarınıda tanıyoruz. teşekkürler.
  3. 1 bilgisayara 2 power takmak

    Siyah kablolar yani şase ler ortak olduktan sonra önemli değil. Bu arada tabii arkadaşlarımızın yazdığı gibi powerlardan birisinin arıza yapmaması lazım. psu ların fiyatları çok düştüğü için yüksek güçlü bir tane almak mantıklı.
  4. Matlab Kullanım Klavuzu (turkçe)

    matlab programını bilmekte yarar var. teşekkürler.
  5. bilgisayarım f1 basmadan açılmıyor

    Bios pilini değiştirdiyseniz ve bir kereliğine delete yada f1 tuşuna basıp bios a girdiyseniz ve çıkarkende kaydettiyseniz sorunun çözülmesi lazım. kolay gelsin.
  6. Google Chrome Speed Test

    Ben bunların hepsinide kurdum. ve aynı anda hepsinide kullanıyorum. çünkü hepsininde iyi olduğu bazı yerler var. yeni sürümlerde grafik kartının özelliklerini kullanıp web sayfalarının açılışını hızlandıracakları söyleniyor. Google chrome iyi. biraz daha zaman tanımak lazım.
  7. MSN 70080005 Hatası Yardım :(

    SoftWare sitesinde bulunan windows live messengerın son sürümünü yüklersen sorun çözülüyor. Microsoftun kendi sitesinden ne kadar güncellersen güncelle bir türlü düzelmiyor. Kolay gelsin.
  8. iki modem bağlamak mümkünmü?

    300Mbips e kadar olanlar var. Ama mesafeye göre hız düşüyor. Yaklaşık 54mbips her şey için yeterli. zaten piyasadaki ucuz kablosuz usb alıcılar genelde 54mbips. mesafe artınca 10 mbips lere kadar düşüyor. kolay gelsin.
  9. navigasyon..

    Navigasyonu olan ve düzgün çalışan bir telefon istiyorsan en az 450tl yi gözden çıkarman lazım.
  10. win XP SP2 de Lsass.exe sorunu

    Teşekkürler video bizim içinde faydalı oldu.
  11. Windows 7 Starter Ultimate

    Windows 7 home premium alabilirsin. fiyatı çoğuna göre uygun. Kopya windows kullanmak zaten pekte güvenilir değil.
  12. 24'' ekran, 1920x1080 olmuyo

    On board da olsa hd4250 ekran kartı yüksek çözünürlükleri gösterebilir. Hatta 1.7GB a kadar ekran belleğinide destekler. HDMI bağlantısını kullanmanız iyi olmuş, doğrudan dijital çıkış monitöre gittiğinden, Analog-Dijital ve Dijital-Analog sinyal çevrimleri yapılmamıştır. Çözünürlük ile ilgili...
  13. klavye ve mause

    Anakartın modelini bakıp biosunu sitesinden tekrar indirip, güncellemesini en baştan yaparsan zannederim sorun hallolur. Eğer hala devam ediyorsa klavye yada mouse girişlerin olan ps2 lerde sorun olmuş olabilir. usb girişli fare yada klavye kullanmak sorununu yine halledebilir. ama bence bios...
  14. windows media player da dvd izleyemiyorum..

    windows media player ile açmak istiyorsa başka bir video oynatıcı önermeye gerek yok. Sadece k-lite codec paketini yüklemesi bütün video ve audio ları açması için yeterli. teşekkürler.

Yeni mesajlar

Geri
Üst