meo.1907 kullanıcısının son içeriği

  1. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    e-planda şirkette çizdiğim projeyi kendime mail atmıştım evde devam ederim diye evdeki bilgisayarımda proje boş görünüyor acaba farklı bir şekilde mi kaydetmem gerekiyordu?
  2. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    Mehmet bey bana bir mail atar mısınız ? ***@gmail.com :)
  3. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    Ona tıkladım ama yine olmadı :/
  4. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    Arkadaşlar yeni bi sorum olacak. Bu e-planda autocad gibi explode var mı? bir de bu bağlantı noktalarının rengini nasıl değiştirebilirim. İnternette ekteki baktım denedim ama olmadı :/
  5. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    Malesef işim bu. Autocad biliyorum ama iş yerinden e-plan'la çizmem istendi öyle ya da böyle öğrenecez. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim :)
  6. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    Teşekkür ederim kardeşim :) Bir şey daha sormak istiyorum bu cihaz bağlantı noktasını nasıl scale edebilirim çok büyük? :/ Hocam Teşekkür ettim :) Arkadaşlar ben cihaz bağlantı noktasını scale etmek istiyorum gereğinden büyük ya da küçük oluyor bazen bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler..
  7. E-plan da Gridleri nasıl iptal edebilirim ?

    Arkadaşlar merhaba ben de e-plana yeni başladım size bir soru sormak istiyorum? Cihaz bağlantı noktalarını istediğim yere konumlandıramıyorum ya sola gidiyor ya sağa ve ben bunu istemiyorum. Bu problemi nasıl aşabiliriz. Teşekkürler..

Yeni mesajlar

Geri
Üst