mcrefick kullanıcısının son içeriği

  1. Mazak-Mazatrol Sistemleri İçin Eğitim.

    İlginiz için teşekkürler.. Fanuc ve Mitsubishi gibi pek anlatım yok nedense.. Kanaldaki diger videolara da baktım. Türkiyede pratik yapacak bir yer bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum. Belki Kullanımı diğerler ile aynıdır ama program yazmak panelden olduğu için eğitim şart gibi. Tekrar teşekkürler.
  2. Mazak-Mazatrol Sistemleri İçin Eğitim.

    Merhaba. Mazak Mazatrol sistemleri için eğitim verebilecek, programlama, tezgahı hazır hale getirme, ünite üstünden pratik yaptıracak veya Türkçe bilgileri ihtiyacım var. Netten İngilizce ve Almanca dokümanlar üzerinden geliştirmeye çalışıyorum ama yetersiz olacak gibi.
  3. ///Bozuk Florosanlı LCD monitörlerinizi kurtarın ////

    Güç devresi üstünde 14 volt buldum. 5 saat denedim bir sıkıntı yok.. İlgin icin teşekkürler. kontrast ayarlanıyor fakat parlaklık çalışmıyor.. Kontrast da işimi görür. Şükür bu kadar oldu.
  4. ///Bozuk Florosanlı LCD monitörlerinizi kurtarın ////

    Harici adaptör ile ledleri yakmak yerine ekranın güç devresinden 12 volt almanın bir yolu varmı ? 2 adet 5 volt var fakat LED’ler yanmıyor.
  5. Bu encoderları nerden bulabilirim?

    Yay kısmına yağ damlatmıştım sanırım içine sızmış. Spreyin büyük ihtimal faydası olacak. Fakat bu meretlerin yenisini ve çeşitlerini Türkiye'de bulabileceğim bir site muhakkak olması gerekir. İlgin için tekrar teşekkürler.
  6. Bu encoderları nerden bulabilirim?

    Yorumlarınız için teşekkürler. Eski bir direksiyon setinin pedal kısmında bunlar var. Yazılımda baktığım zaman titremeler görüyorum yani aşınmış gibi. Yenilerini bulabilirsem değiştirmeyi düşünüyorum. Çalışma mantıgı dereceli olarak yani pedal a yüklendikce artış sağlıyor. Game paddeki analog...
  7. Bu encoderları nerden bulabilirim?

    Bu boyutlarda çeşitlilerini nerden alabilirim?
  8. Projem için mekanik yardım

    Çevrende tornacı varsa bir ziyaret et..
Geri
Üst