maxeyup06 kullanıcısının son içeriği

  1. Şerit Led Trafosu Aşırı Isınma

    12Volt 30 Amperlik trafo aldım o da ısınma yapıyor ama üzerindeki fan soğutuyor sanki çözüldü gibi ama şöyle bir başka bir problem doğdu gibi; aldığım trafonun üzerinde 250Watt yazıyor elektirik tüketimi günlük ortalama 3 saatlik kullanımda aylık bazda faturama çok yansırmı?
  2. Şerit Led Trafosu Aşırı Isınma

    O kadar detaylı bilmiyorum ama resimdeki gibi olduğu şekilde hepsi yine yanıcaksa ben bunu hazır şekilde pic li devreyi nasıl temin edebilirim? az çok aşinayım yazılımcıyım zaten ama picleme aparatım kartlar filan elimde sıfır hiç bişiy yok masraf yapmak da istemiyorum.
  3. Şerit Led Trafosu Aşırı Isınma

    25 Amperlik trafo deneyeceğim Çok Teşekkür Ederim İlginiz İçin Çok Sağolun iyi geceler
  4. Şerit Led Trafosu Aşırı Isınma

    14-15 metre var metre başı 1 Amper çeker dedi aldığım yer; (izmir gıda çarşısı-EasyLed) İnce telleri değiştirirsem görsellik çok kötü olur; 20 amper ve üstü bi trafo kullansam çözüm olurmu hocam?
  5. Şerit Led Trafosu Aşırı Isınma

    Her bir metresi ayrı bir ince bakır tel üzerinden sağladım! Seri mi bağlamak gerekir diyosunuz hocam?
  6. Şerit Led Trafosu Aşırı Isınma

    arkadaşlar merhabalar Kendi çapımca tv üniteme şerit led uyguladım resimde görüldüğü gibi; her parçaya ayrı trafo bobinaj teli ile iletim sağladım ince ve gözükmüyor diye!(resimlerde paylaştım) tv ünitesi etrafında reklamcılardan aldığım pleksi şeritleri japon yapıştırıcısı ile köşeli...
Geri
Üst