kubatcan55 kullanıcısının son içeriği

  1. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    merhaba ümit bey estağfrullah ne dmek asıl siz kusura bakmayın sorunlarım hiç bitmiyor:) ümit bey dediğiniz gibi dhcp moduna aldım ama pek anlıyamadım .. bu arada kısaca ben size şöle anlatayım kabloyu pc ye taktığımda yerel ağ bağlantısı tanımlıyamadı diyor sorun gider diyorum.. yerel ağ...
  2. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    ümit bey uzaktan izleme programında bi sıkıntı yokmuş ..şimdi ben tüm kabloları bağlıyorum dvr kayıt cihazındaki ışıklar yanıyo ama benim pc ye bağlantı gelmiyo cmd şpconfig yazdım yerel bağlantısını görmedi ..yani ip adresini flan görmiyo yerel ağ bağlantısı kurmayı denedim yine olmadı..
  3. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    ümit bey MleslESF sorunu çözemedim :( cihazımın modeli balitech h264 galiba dvrcms uzaktan izleme programında b,i sııntı var .. eğer size zahmet olmassa resimli anlatım yapabil,irmisiniz ..
  4. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    ümit bey verdiğiniz bilgi için çok tşk ederim gayet güzel anlatmıssınız.. yanlız ben de dvrcms uzaktan izleme programı var ben eskiden ondan izliyordum onun ayarları nasıl yapılıyor acaba ?
  5. balitech h264 ağ sorunu yardım.

    alarmcisalim bey bana yardım edermsiiniz bu konuda..
  6. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    serkan bey verdiğiniz bilgiler için çok tşkr ederim ama benim anlamadığım konu ben kayıt cihızını swic aracılığıyla bağlanıyorum.. kabloyu pc ye taktığımda sağ tarafta yerel ağ bağlantı takıldı demiyor yani benim pc ye bağlantı gelmiyo asıl sıkıntı burda :(
  7. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    KİMSE YARDIM ETMİCEK Mİ ARKADAŞLAR :(
  8. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    resim nasıl atılıyo tknsyn bey.?
  9. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    arkadaşlar ben bağlantıyı kuramıyorum kii kabloyu pc ye takıyorum görmüyo kayıt cihazındaki net ışığı hiç oynamıyo bile eskiden pc ye kabloyu taktığımda ıiık sürekli sinyal veriyodu şimdi sabit yanıyo yani beni sıkıntım bu.
  10. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    arkadaşlar kayıt cihazımla pc arasında switc var ... internet yok modem flanda yok işin tuhaf yanı pc bağlantıyı şimdi hiç görmüyor. yerel kabloyu değiştird,im kablo arızalıdır diye ama yine olmadı ..
  11. balitech h264 ağ sorunu yardım.

    balitech h264 ağ ayarı yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ...:(
  12. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    yardımcı olacak kimse yok mu ya :(
  13. DVR yerel ağ ile uzaktan izleme yardımm

    öncelikle s.aleyküm arkadaşlar benim sorunum internet olmadan yani yerel ağ üzerinden bilgisayarımdan izlemek .. ayarları nasıl yapılır bilgisayarımda dvrcms uzaktan izleme programım mevcuttur.aslında gayet güzel bi şekilde izliyordum keza kayıt cihazıma format atana kadar galiba ayarları...

Yeni mesajlar

Geri
Üst