kreanga kullanıcısının son içeriği

  1. ARÇELİK 6251 bulaşık makinasında takılma sorunu (videolu)

    Arkadaşlar konuyu görünce bende bir soru sormak istedim. Altus Bulaşık makinem var yaklaşık iki yıldır sorunsuz çalışıyordu fakat 58dk.lık programı bugünlerde 3 saat civarında sürüyor bir müdahelede bulunmadım . Bu sorunun mekaniksel mi yoksa elektronik olarak mı bir sorunun vardır ?
  2. (Balıkesir) Teknik Öğretmenlik mezunuyum iş arıyorum

    Merhaba Teknik Eğitim Fakültesi elektrik eğitimi mezunuyum .özel sektörde çalışmak istiyorum toplam 5 sene elektrik teknikerliği yaptım. Mayıs 2013 de iş güvenliği ve sağlığı uzmanlığı sertifikamı alacağım balıkesirde ikamet ediyorum. iletişim bilgilerim: [email protected]
  3. İşletme bakım teknisyeni-İzmir

    MERHABA, işletmeciliğini yaptığımız firma için bir adet elektrik bakım teknisyeni (teknikeri) arayışımız vardır . ilgilenen arkadaşlar, [email protected] adresinden cv lerini iletebilirler. Arkadaşlar iş kurumsal bir firma ve vardiyalıdır.
  4. elazığ fırat teknik eğitim fakültesi

    Elijah Ata Hoca Emekli oldu en son bizimle beraber ders işledi ve emekli oldu . Çok ilginç bir kişilikti Ata hoca . Görmenizi isterdim. Çeşitli projeleri vardı.
  5. Ek İŞ arıyorum.

    Merhaba Elektrik öğretmenliği mezunuyum ve vardiyalı olarak bir şirkette çalışıyorum. Boş zamanlarımı değerlendirmek için ve kişisel gelişimim için ek iş yapmak istiyorum. İzmir Bornova da ikamet ediyorum. Autocad bilgim var.
  6. Eplan

    evet eplan 8 öğrenmek ve bir kaç örnek proje ile pekiştirmek istiyorum.
  7. Eplan

    merhaba . İzmirde ikamet eden ve eplan programını iyi bilen arkadaşlardan ders almak istiyorum. Bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar mesaj atarsa detayları konuşabiliriz. herkese iyi çalışmalar.
  8. Görmeden inanmam diye buna derim!

    Bu konuda bildiğim kadarıyla enerji altında olan trafonun yağını da yenileyebiliyorlar ama bu sistem çok pahalı olduğu için bir yada iki tane sistem var ülkemizde.TEİAŞ ında bundan haberi olmadığını düşünüyorum.
  9. Regel trafo

    Arkadaşlar Merhaba , Yük altında otomatik kademe değiştiren trafolar hakkında detaylı bilgi ye ihtiyacım var. Şimdiden teşekkkürler.
  10. Teknik Öğretmen

    İLETİŞİM BİLGİLERİM 0 538 923 12 70 [email protected]
  11. Teknik Öğretmen

    Elektrik Öğretmenliği mezunuyum. Trafo fabrikasında satış temsilciliği yaptım ayrıca otomasyon konusunda ve hız kontrol cihazları konusunda bilgi sahibiyim. Şu anda iş arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum TEŞEKKÜRLER.
  12. türkiye ve dünyadaki trafo fabrikları ve üretim kapasiteleri

    trafo fabrikasında tanıdığım birisi var istersen sorabilirim.ama bu senin için neden gerekli ?
  13. Trafo Köşklerinin Küçülmesi

    Trafo Köşklerinin boyutlarının iyice ufaldığını ve bu yüzden de yeterli hava dolaşımının yapılamadığını düşünüyorum, tabi buna bağlı olarak yangın riski de artıyordur.:rolleyes: forum üyeleri sizler neler düşünüyorsunuz ?
Geri
Üst