junior92 kullanıcısının son içeriği

  1. Dev C++ İle Windows Kontrolü !!

    Dosya actırmaktan kastım herhangi bir konuma bir dosya oluşturmak yada o konumdaki bir dosyayı silmek yerini değiştirmek vs..
  2. Dev C++ İle Windows Kontrolü !!

    Arkadaşlar Mrb. Ben Dev C++ Hakkında Sunu merak ediyorum. Dev C++ ile windowstan dosya silmek yada herhangi bir dosyayı actırmanın bir yolu varmı yani bunu kodlarla yapabilirmiyim yada hangi programda yapabilirim bunu merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden Teşekküler.. :)
  3. FORMAT ATMADAN fDİSK ATMA (DİSK BÖLME)adım adım(RESİMLİ..)....

    paylaşım için çok saol arkadaşım yeni bölüm için formattan kurtardın vala saolasn emeğe saygi lütfen.. :)
  4. Web Sitesi Yapmak !!

    Mrb arkadaşlar. Ben internet marketing işleriyle uğraşıyorum.(Aslında daya yeni başadım) En kolay şekilde web sitesi yapmak için kodlar hakkında yardım edebiliceklerden yardımlarını bekliyorum. Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
  5. Adobe Flash Player !!

    arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve face veya diğer sitelerdeki videoları izlemek için adobe flash player yükledim fakat videoyu acmaya calıstığımda sitede adobe flash player yükleyin diye bi yazı cıkıyor.isletim sistemim vista yardımlarınız için şimdiden teşekürler..
  6. C++ Yardım!!

    Mrb Ben C++'a yeni başladım ve su an da öğrenmekteyim.Eğer elinizde herhangi bir bilgi,kaynak vs. video yada yazı varsa göndermenizi rica ederim. Paylaşım için şimdiden saolun.
  7. C++ da arayuz

    ya cok basit gelicek ama :D system("color 5a") yazarsan basına renk gelio :D 5a yı değiştirebilirsin :)

Yeni mesajlar

Geri
Üst