jrsmoker kullanıcısının son içeriği

  1. ePLAN P8 ile kumanda çizim mantığında yardımcı olur musunuz

    o proje herşeyi tarar. verdiği hatalar kablo numaralandırma, kablo referans ve kullanılmayan giriş çıkışlardaki hatalar olabilir. Onları çok kaale almamanı tavsiye ederim.
  2. EPLAN P8 makro ve sembol kütüphanesi yardım

    C:\EPLANP8\N altına eklersen görürsn.
  3. e plan çizimlerini pdf formatında bastırma

    ekstra bir bilgi veriyim hemen bu konu ile ilgili.. ;) Önce çizim yaptığınız sayfaların tamamını seçin. daha sonra page>export>pdf seçerseniz yapmış olduğunuz çizimi yine pdf formatında size çıkartır. Fakat bunu kullanmanın en büyük özelliği ; Kullanmış olduğunuz kontaktör, röle, switch, vs...
  4. Eplan Yardım!

    Mrb arkadaşlar eplan 5.70 kullanıyorum. Projeyi bitirdikten sonra ; Kablo şeması Klemens Şeması Malzeme Listesi Kontaktör Tablosu vs. çıkartmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa seviniirm.
  5. eplan sembolerine ihtiyacim var

    sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. ***************** mail atarsanız.. gün içinde foruma pek giremiorum.. _________________________________________________ Düzenleme: BuRçin. Forum kuralları gereğince forum kurallarında msn ve e-mail adresi vermek yada istemek yasak olduğundan...
  6. Tv alicisinda bulunan katlar ve gÖrevlerİ!!!

    Tv alicisinda bulunan katlar ve gÖrevlerİ dÖkÜman Şeklİnde elİnde olan varsa yardimci olurlarsa sevİnİrİm.İyİ forumlar ;)
  7. Equalizer Nedir?

    equalizer nedir? bilgi edinmem lazım.arama motorundan detaylı bilgiyi bulamadım. elinde döküman olan varsa gönderirse sevinirim... ;)
  8. Eplan Zoom Özellİgİ

    ctrl tuşuyla basılı tut aynı anda mause tekerleğini döndür..
Geri
Üst