haydarpasamikro kullanıcısının son içeriği

  1. Ücretsiz Mikrodenetleyici Kursu - İstanbul

    OZIMEK kapsamında okulumuzda Mikrodenetleyici kursu yaz dönemi ön kayıtlarımız başlamıştır. Aşağıdaki gerekli evraklarla okulumuza müracat edenler arasında müracat sırasına göre ön kayıt yapılıp daha sonra kesin kayıtlar gerçekleşecektir. Ön Kayit için: -Diploma veya öğrenci belgesi fotokopisi...
  2. Bedava PIC Mikrodenetleyici ve Devre Tasarımı Kursu

    320 saat ve 4 ay sürecektir. Haftaiçi aksam 2 gün 18:30-21:20 ve cumartesi 13:00-18:00 arasi olacaktir. Ön kayit için:AD,SOYAD,TEL ve e-mail bilginizi iletiniz. Kesin kayit için: -Nüfus cüzdani fotokopisi -Diploma fotokopisi -2 adet resim -Sabika kaydi geniş bilgi için: [email protected]
  3. BEDAVA PIC Mikrodenetleyici Kursu Açılıyor

    FIRSAT! DUYURU! HAYDARPASA TEKNIK VE ENDÜSTRI MESLEK LISESI nde ÜCRETSIZ kurs açilacaktir. Kursta, PIC PROGRAMLAMA VE DEVRE TASARIMI egitimi verilecektir. Bilgi ve Detay için: Mikrodenetleyiciler Atölye Şefi : Arslan LÜLECİ e-posta : [email protected] Haydarpaşa Teknik Ve Endüstri...
  4. servo motor kontrolü

    servo motorda pwm önemlidir. yani 1 ve 0 değerlerinin süresine göre mil belli açıda sağa veya sola döner
  5. PIC ve Optik Sensör Kullanımı

    optik sensörün çıkış yapısı da önemli. kesme programı yazarak her kesme de bir değişkenin değerini artırabilirsin.
  6. 16F877 ve role ile 220 V ac reduktor motoru durdurup calistirmak

    bu uygulama için pic e gerek var mıdır? dijital komponent bilgisi ile geliştirilebilir gibi.
  7. yardım

    butonu bırakmasını da dikkate alırsanız sonraki basışı algılayabilirsiniz. SAYI=0 IF PORTA.0 = 1 THEN SAYI=SAYI+1 BIRAK:IF PORTA.0 = 1 THEN GOTO BIRAK -->BUTONU BIRAKMIŞ MI? IF SAYI>2 THEN SAYI=0 -->SAYIYI BAŞA AL .. .. ..
  8. Pic (16f84) ile Trafik Işığı

    gerçek hayatta trafik ışıklarının çalışmasında araçların durma frenleme süresi, yaya geçiş güvenliği de dikkate alınır. yani araca kırmızı yandıktan hemen aynı anında yayaya yeşil yanmaz.
  9. Entegre çeşitleri hakkında dökümanı olan veya tavsiye edeceği

    her entegrenin dökümanını tek bir yerde ve Türkçe bulmak zordur. Üretici firmanın sitesini ve arama motorlarını kullanmak kaçınılmaz.
  10. 1 Butonla Led Yakmak Mplab'da Yazılmış Program Lazım

    mplab a diğer dillerin plugin leri ile entegre ederek faklı dillerde program yazabilirsiniz. pic assembler yerine mesela c dilinde ccs c gibi.
  11. Nem ölçer...

    sht pahalıdır. daha ucuz analog porttan okuyabileceğiniz sensörler de var. biraz daha kaliteli olsun derseniz honeywell in ürünleri de var.
  12. TCP/IP ve USB Destekli MCU

    enc28j60 ethernet arabirimdir. bir mikro ile kontrol edebilirsiniz. ancak içinde ethernet olan pic18f97j60 gibi olabilir. ancak smd tip bunlar.
  13. 8051 Microişlemciler

    güzel döküman
  14. 8051 Programlayıcı

    ponyprog da olabilir.
  15. Gelişmiş Mikro İşlemciler

    atmel serisi at89c51rd2 gibi 64kbyte ve direk pc den program yükleniyor. programlama cihazına gerek yok. arm serisi, cep telefonlarında da bunlar var.
Geri
Üst